tisdag 21 februari 2017

Lasermätare

På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. VVS-delar från oss. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


För ett finare hem.

Välkommen till oss. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. Lasermätare används för mycket noggrann och smidig mätning. På BAUHAUS hittar du enklare modeller för hemmafixaren samt robusta och mer exakta lasermätare för proffs och yrkesmän.


Jämför priser på Laserinstrument. Hitta bästa pris på 5produkter från Bosch, Dewalt, Leica Geosystems och fler. Bygga nytt, renovera, tapetsera, hänga tavlor – de olika laserpassen passar till såväl enkla som avancerade uppgifter.

En krysslaser använder du när du vill ha både vertikala och horisontala linjer projicerade. Den ger fantastisk precision samtidigt som du har händerna fria till själva jobbet. Här hittar du bygglaser, anläggningslaser, avståndsmätare och rotationslaser. I vårt sortiment har vi bland annat produkter från BOSCH och Topcon för dig som ställer riktigt höga krav på kvalitet, prestanda och egenskaper.


När det är viktigt att det blir precis rätt har vi lasern för dig. En lasermätare är utformad för att ge precisa mått där det annars kan vara lite svårt att nå, såsom hörn eller mindre rum. Utöver längd kan en lasermätare även räkna ut volym, area, indirekta mätningar och med hjälp av smarta inbyggda funktioner kan du lagra samtliga mått i mobilen. De bästa avståndsmätarna är så exakta att du utan tvekan kan kasta bort både måttband och tumstock.


Vi testar avståndsmätarna, som alla kan köpas för runt tusenlappen. Precisionsmätning på svåråtkomliga ställen och kanter. Kan vinklas 360° och lagra upp till mätningar. Levereras med batteri och fodral.


Stort urval av avståndsmätare. Faktura utan avgift. Kläder och utrustning från kända varumärken. Du hittar avståndsmätare hos Widforss.

Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Laser kan användas till många olika saker. Laseravståndsmätare. Med batterier och väska. Laseravståndsmätarna från Bosch är perfekta för proffsanvändare som behöver snabb, noggrann uppmätning: med det senaste inom modern laserteknik ger avståndsmätarna från Bosch mätresultat med suverän noggrannhet och tillförlitlighet.


Ett laserverktyg projicerar laserlinjer på väggar, tak och golv och gör att du enkelt kan få en perfekt linje utan manuellt arbete. Genom så kallad syftning ställer verktyget in laserstrålen. Det finns flera olika typer av laser för diverse användningsområden, exempelvis kryss- och cirkellaser.


Mer om Mätinstrument. Köp Avståndsmätare online på kjell. Kompakt korslaser med självnivellering!


Quigo III från Bosch hjälper dig när det är dags att lägga kakel, tapetsera eller hänga tavlor. Denna självnivellerande krysslaser ersätter ansträngande arbete med vattenpass - istället får du en 1procent rak horisontell och vertikal laserlinje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...