fredag 24 februari 2017

Sma kontaktdon

Beställ idag, leverans imorgon! Tillbaka till HF-kontakt. Det tog dock inte många år innan tillverkning av RP- SMA tog fart och tillverkare kan inte längre begränsa effekten med kontaktdonet. Skillnaden mellan de två donen är att där SMA har mittstift, har RP- SMA hylsa.


SMA har en Ω impedans och kan användas på frekvensband upp till GHz (det finns speciella typer av SMA-kontakter som klarar upp till GHz).

Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av RF-kontakter. Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan. Köp Svagström online på kjell. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabb leverans, omfattande förteckning, datablad och teknisk support.


TRU COMPONENTS SMA -KC-RG58-SMA-kontaktdon Hona rak Ohm st. Priser och tillgänglighet hos miljontals elektroniska komponenter från Digi-Key Electronics. Antal produkter vilka uppfyller nedanstående kriterier: 74.


Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.

Vi tillverkar elektroniska komponenter. De viktigaste produkterna är kontakter och adaptrar och tillhörande kablar. Detta är en SMA -uttag för PC-kortapplikation.


SMA(f) till N(m ) adapter. Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Världen över finns många standard kontaktdon.


Här skiljs geometriska former av kontakter, uttag, kopplingar och uttag. Det finns också standarder för elektrisk signal som överförs via kabel och kontaktdon. Stryktåliga och vattentäta kontaktdon perfekta för skarvning av kabel i utsatta miljöer.


Tätningar medföljer. För kabeldiameter: 75–mm². Skarvdon SMA hona-hona. Bra till labb och WiFi installationer m. Alltid snabb och enkel leverans från highcap. Stickkontaktens beteckning definiera.


RF-Kontakter till 65GHz kontakter.

Vattentäta RF-kontakter, kablage och fukttäta lock. Kontaktdon för RF-området, både gänglåsning och push-on. Chassiedon är en antennkontakt med gängad ytterdel med mutter och kontramutter. Dessa används vid fordonsmontage, apparatskåpsmontage eller andra situationer där man vill montera antennkontakten mot en platt yta.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Med en solpanel får du möjlighet att ladda och använda elektriska apparater även där du inte har strömförsörjning via 2V.


Det kan till exempel vara i fritidshuset eller båten. SMA är en typ av kontaktdon för koaxialkabel som exempelvis används till utrustning för Wi-Fi, men den används också i stor utsträckning i mätutrustning och produkter som inte riktar sig mot konsumentmarknaden. SMA -kontakten har utmärkta egenskaper från DC till GHz och är konstruerad för att minimera läckage. Böcker, kartor, DXCC listor mm. ACT010-L- SMA Läs mer ACTE Solutions AB.


Adapter SMA hane till SMA hane för användning t. Högkvalitativa kontaktdon för koaxialkabel. Båda för lödning som krimpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...