tisdag 28 mars 2017

Brastad spa

Spa med den vackra bohuslänska naturen som dekor. Boka enkelt online. Privat- eller konferensgäst – den ultimata västsvenska spaupplevelsen. Aktiviteter på land och i vatten.


Spapaket från 5kr!

Unna dig en japansk upplevelse på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Vann Spa Hotell Konferens.


Väldigt bra (recensioner) Deals. Dessa hotell är verkligen Västkustska - med närhet till havet, mysiga byar och spa i. Spabad i världsklass. Våra spabad är designade för nordiska väderförhållanden och erbjuder marknadens högsta standard.

Brastad , Sverige 8. Arctic Spas står för avancerad teknik och möjlighet till skräddarsydda val. Vi är experter på våra produkter och har stort fokus på att hjälpa dig som kund att hitta just det spabad som uppfyller dina önskemål. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi.


Titta igenom vårt fotobibliotek, läs recensioner från verifierade gäster och boka nu med vår prisgaranti. Vi meddelar dig till och med om hemliga erbjudanden och utförsäljningar när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Läs mer och beställ ert hotell här!


Vi har lägst priser och störst urval. Nya erbjudanden på hotell varje dag. Riktiga recensioner. Klicka på ett ortsnamn för att söka på andra mottagningar i denna ort. Behandlingar hos Span.


Samla ihop bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för några underbara dagar vid havet. Ett spapaket innehåller ofta övernattning i dubbelrum, entré till spaavdelningen, middag och ibland även spabehandlingar. Det finns också spapaket på hotell som inte själva har ett eget spa , men som ändå erbjuder paketet på närliggande anläggningar.

Anläggningen är byggd och designad att vara en självklar och förenad del av det mäktiga bohuslänska granitlandskapet. Gullmarsfjorden i Bohuslän. Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee.


Rum Känn dig som hemma i ett av 1gästrum med platt-tv. Badrummen har hårtork och badrock. På rummet finns telefon, skrivbord och.


Klicka på ortsnamnet för att filtrera listan till att gälla endast det ortsnamnet. Se alla privatkliniker som kan erbjuda spa -behandlingar i Sverige. Det finns poolföretag som erbjuder billiga utespan och som kommer ges möjlighet att annonsera här när webbsidan om utespa är klar.


Fördelningen i styrelsen är 5 män (1), 5 kvinnor (1). Ansvarig är Lennart Larsson år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...