onsdag 1 mars 2017

Säkringslastfrånskiljare

Logga in för att se prisuppgifter. Last-och säkringslastfrånskiljare Ett brett sortiment av högkvalitativa last- och säkringslastfrånskiljare Serien består av hand- och motormanövrerade last- och säkringslastfrånskiljare , lastfrånskiljare för DC-drifter, hand- och motormanövrerade omkopplare, reservkraftsomkopplare, bypass omkopplare samt kamställare och knivsäkringar. För mer information angående modeller och säkringshållare kontakta gärna oss! Med beroende handmanöver. SÄKRINGSLASTFRÅNSKILJARE SLD 00.


V, 1A eller 6V, 1A. Monteras på Kabeldon IP-system. För 3-polig brytning av ström. Märkdata: 4V 2A (med säkring, annars med kopplingskniv 4A) eller 6V 2A. Kabeldon säkringslastfrånskiljare med 1- eller 3-polig brytning.


Kabeldon SLD säkringslastfrånskiljare är designade för hög driftsäkerhet. SLD uppfyller Europeisk hållfasthetskrav för användning i kabelskåp, fördelningscentraler, ställverk och nätstationer. Brytare – datainhämtning, kommunikation och visualisering. Ansluts till skensystem. NH-säkringslastfrånskiljare stl.


Säkringslastfrånskiljare

NH- säkringslastfrånskiljare stl. Eaton presenterar nästa generations säkringslastfrånskiljare NH XNH. Enheternas prestandaprofil och det faktum att de är så enkla att installera gör projektgenomförandet säkrare, mer. Manövrera alltid säkringslastfrånskiljare och lastfrånskiljare före driftsättning. Vid behov av justering kontakta Holtab.


En säkringslastfrånskiljare ska i tillägg till lastfrånskiljaren även kunna bryta överströmmar, t ex kortslutningsströmmar. Normalt är det säkringen som löser enpoligt och slagstiftet i säkringen löser ut brytaren (frånskiljaren). Det är viktigt att säkringen anbringas så att slagstiftet kommer rätt. Tillhör kapslingsklass IP2X.


Säkringslastfrånskiljare för 3-polig brytning av ström. SLDL-serien används bl. Som standard levereras OM och OMB med fjäderförspänd jordningskopplare. Vi erbjuder säkringslastfrånskiljare på mellanspänningsnivå för inomhus- och utomhusbruk.


Link to: Kombinerade enheter. Kontakta Electro Trading ET AB för mer information. Satsen kan fås utan kabelfäste UNI men med kabelhållare enligt nedan.


Säkringslastfrånskiljare

Ett brett tillbehörsprogram i form av olika manöverdon för handmanöver eller motordon. Utlösningsspolar, hjälpreläer etc. Kan ej eftermonteras med utlösningsmekanism. Den senare kan vara inbyggd i apparaten som då kallas säkringslastfrånskiljare.


En ny säkringslastfrånskiljare från Rittal minskar risken. Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att cookies används. En frånskiljare har en av nedanstående märkningar.


Säkringslastfrånskiljare

Grundformen längst till vänster med det vertikala strecket anger frånskiljningsfunktionen, vilken återkommer på alla. Det kan sedan tillkomma symboler för, i tur och ordning, lastfrånskiljare, effektbrytare och säkringslastfrånskiljare. Fördelningscentral i lackad kapsling monterad på vägg i bageri, Göteborg.


Exempel på användning av Kabeldon produkter direkt på vägg i lågspänningsställverk, Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...