måndag 3 april 2017

Begagnade butikshyllor

Begagnade butikshyllor. Stapelkorg - kombinera ihop din egen uppställning! En funktionell, flexibel butikshylla , perfekt för utställning, presentation och förvaring. Vi är idag åtta anställda och är beläget på Ersboda i Umeå.


Med begagnade lagerhyllor i metall kan man skaffa sig ett rejält hyllsystem till ett lågt pris.

Mängden och tillgängligheten av begagnade lagerhyllor beror på det aktuella läget. Charmiga begagnade butikshyllor. Det är klart att det kostar en slant att renovera en butik, det kan det vara svårt att komma ifrån. Samtidigt så kan man ju inte behålla de möbler som kanske fanns på plats då man köpte eller bestämde sig för att göra om bara för att det här blir billigast. Allt är komplett och isärplockat bara att hämta.


Massor av begagnad inredning för din butik. Allt från butiksdiskar, ställ till galgar och larm.

Gör affär med oss för din affär! Vi utför tjänster inom lagerinredning Montage - Demontage - Reparationer - Besiktningar - Kurser Vi säljer och köper! Det finns absolut butiker som kan tjäna på begagnade butikshyllor av trä för att det förstärker den atmosfär som man vill skapa. Vi erbjuder även nya lagerhyllor och pallställ som uppfyller dom europeiska kraven. Med en hyllvippa, hylltalare, hyllskenor, eller pushersystem kan du öka försäljningen med en snygg och säljande hylla.


Heijel Production AB ligger i Hillerstorp, kanske mest känt för temaparken High Chaparral. Hillerstorp är beläget mitt i den berömda Gnosjö-regionen, vida omtalad för sin unika småföretagaranda. Annonsen listad under Övrigt, Övriga produkter, Produkter.


Tillgången på begagnad butiksinredning varierar stort från dag till dag. I huvudsak lagerför vi Itab:s, Pikval:s och Expedit butiksinredning, brgagnat och nytt. Vissa av tillverkarnas hyllkomponenter kan kombineras.


Kompletta prisexempel butikshyllor i stål Här har vi samlat ett antal grundläggande konfigurationer av våra butikshyllor för vägg- och golvinredning till butik. Detta kan naturligtvis ändras på i det oändeliga och anpassas för att möta dina behov, men baserat på vår erfarenhet är detta en bra utgångspunkt för att designa en butiksinredning. Brett sortiment och snabb leverans! Butiksinredning till låga priser!


Komplett leverantör av butiksinredning och utrustning.

Hyllsystem, spårpanel, butiksbelysning, butiksdiskar, skyltdockor. Stort utbud av inventarie till både kontor och butik. Drömmer du om den perfekta inredningen? Kolla in Hyllagret idag!


Förutom den effektiva och mångsidiga spårpanelen så har vi våra system som heter New York och Sydney vilka går att kombinera med varandra. Här hittar du det mesta du kan behöva till din butik. Du kan handla direkt i webshopen och skriva in företagsuppgifterna i kassan, eller logga in med tidigare uppgifter.


Och visst kan det finnas stora ekonomiska fördelar med att köpa produktställ, hyllor och diskar som använts tidigare men som ändå är hela och rena och funktionsdugliga. Ibland när man tar över en butikslokal finns möjligheten. Vi erbjuder fungerande och representativa butiksinredningsprodukter till återanvändning. Skyltdockor är idag vår största enskilda produktserie, och vi är marknadsledande med vårt sortiment. Vi handlar med konkurspartier, maskiner och diverse.


Skattegårdens Handelshus. MM i Fröland AB. Satsa helst på rostfria material, så kommer dina butikshyllor hålla längre samt kräva minimalt med underhåll. Lek med olika material men betänk att exempelvis trä är mer känsligt för fukt jämfört med metall, plast eller glas.


En klädhäst är ett klädställ som man ofta enkelt kan flytta på och som är ett måste i en butik där man presenterar olika typer av plagg som hänger. Dockor, Torson, Skyltben och Huvuden. Här hos Gordons så finner du en rad olika skyltdockor och torson i ett varierat utbud för skyltning, dekoration, fotografering m. Här finner rätt torsos för dina presentationer och din butiksinredning där man kan uttrycka olika stil och känsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...