måndag 24 april 2017

Billig elmotor båt

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Tysta elmotorer till riktigt bra priser.

Stort utbud och snabba leveranser. Köp din elmotor på Seasea. Elektrisk båtmotor av hög kvalitet. Utrustad med åtta hastighetslägen (varav tre går bakåt), vinklingsbart gashandtag, batteriindikator, och ett motorfäste ställbart i sju olika vinklar.


Frontmonterad elmotor SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Fäste med aluminiumlegering och gångjärnstappar i rostfritt stål gör den till den mest kraftfulla och hållbara motorn. Elmotor Motorguide R3.


Fasta lägen för 1-hastigheter framåt och 1-bakåt är motorn både mångsidig och pålitlig.

Att välja elmotor till din båt. När du väljer elmotor måste du ta hänsyn till vilka behov du har till din båt. Läs tipsen hur du väljer elutombordare. Handla med Klarna checkout hos oss! Driftsäkra och högeffektiva elmotorer.


Alla med ett tillförlitligt serviceprogram. Se vårt utbud i vår webbshop på sverull. Vi har ett brett utbud av driftsäkra och högeffektiva motorer. Kontakta oss på Sverull idag för mer information.


Rekommendationer inför köp av elutombordare. Se till att välja en elmotor som uppfyller dina krav. Viktiga parametrar att tänka på är storlek och vikt på din båt samt storlek på batteri och hur länge du vill kunna färdas med din elmotor.


Hållare för att stabilisera elmotorer under transport och vid grov sjö. Underlättar både fastsättningen av själva motorn samt slipper att skaftet skakar och slår i båten. Anpassningsbar höjd och flexibel montering gör att fästet passar alla båtar.


Finns i tre storlekar.

Denna är den minsta varianten. Torqeedo är en revolutionerande elmotor för båt. Motorn har inbyggt batteri, låg vikt, är lätt att fälla ihop och är mycket stark.


Motorguide R3-är den optimala elmotorn med sin styrka, uthållighet och tillförlitlighet. Bra för miljön och nästan ljudlös framdrivning av båten , perfekt vid till exempel trollingfiske. Vid halvt gaspådrag upp till timmars drift. Batteriets kondition är avgörande för drifttiden.


Hitta din produkt 2. Lägg i varukorgen 3. Med elinombordare får du en effektiv, förnyelsebar och varaktig energikälla ombord. GreenStars väl utprovade och kompletta elmotorsystem är dimensionerade för att leverera maximal kraft och driftstid. Kraftfull, ljudlös och säker.


Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...