måndag 24 april 2017

Elvärmare 3 kw

Se våra Relaterade produkter. Elektrisk värmare 3kW-set är idealisk för att bibehålla vattentemperaturen i badtunnan eller förhindra att vatten fryser under vintern. Det är en enkel men väl fungerande lösning som kan användas för filtrering och kombinerat med elvärme under årets alla årstider. Beroande på storleken av tunnan kan man välja mellan och kW elvärmare.


Man kan använda elvärmaren tillsammans med vedkamin (för att behålla en viss vattentemperatur) eller som självstående uppvärmningsaggregat.

Du får ta reda på vad för elpatron du har fått med badet, om det är kW. Det går att ohmmäta slingorna och räkna ut effekten på varje slinga. Detta verkar även billigt, en -polig C1för bara 15SEK,.


Inställd på 5-grader förhindrar den att vattnet i tunnan fryser under den kallaste perioden. Termostat för inställning av önskad temperatur. BIOCOOL EXTERN VEDKAMIN 30KW.


Start sker med en differens mellan 2-grader från stopptemperaturen.

Rostfri elvärmare på kW. Försedd med flödesvakt som förhindrar att värmaren slår på om där inte finns vattengenomströmning. Indikeringslampa som lyser röd då värmaren är i funktion.


Liten smidig elvärmare i plast på hela 3kW. Perfekt till den lilla poolen eller badtunnan. Leverans inom 1-veckor. Pga rådande situation (COVID-19) kan längre leveranstider förekomma. Den är tillverkad av termoplast och har en elpatron av Incoloy 825.


Ställbar termostat, överhettningsskydd och flödesvakt är standard. Speciellt anpassad för mindre pooler och bubbelpooler. Elda upp tunnan kvällen innan och låt elvärmaren hålla temperature. KW ELVÄRMARE FÖR SANDFILTER.


De levereras med unionskopplingar för limning av Ø mm rör. Du har inga produkter i varukorgen. Badtunnan värms med elvärmare.


En kW elvärmare som regleras steglöst med termostat mellan 0-grader och är självklart utrustad med överhettningsskydd och flödesvakt.

För smidigt montage utrustar vi denna e-värmare med slangnipplar till slangen med invändig diameter, Ø mm. Elektrisk värmare med digital styrning, där den önskade pooltemperaturen enkelt kan ställas in och den aktuella pooltemperaturen visas i en LED-display. Utöver inbyggt överhettningsskydd och flödesvakt har värmaren inbyggda kontaktorer, som underlättar installationen av värmaren.


Vattentemperaturen regleras enkelt med den inbyggda termostaten och överhettningsskyddet och flödesvakten förhindrar överhettning. Lämpliga för privata pooler upp m3. Pahlen Compact kW Titan. Lägg i korg denform. En flödesvakt, alternativt pressostat som extra säkerhet förhindrar att elpatronen skadas om flödet till värmaren blir för lågt.


Kapacitet 3-18kW - Snabb och flexibel uppvärmning av swimmingpooler. Horisontell installation - Eliminerar luftfickor och skador på elpatron. Jag undrar verkligen om märkningen betyder det du tror. En liten och kompakt värmare vilket gör den enkel att montera i trånga utrymmen. Värmaren är tillverkad av termoplast och har en elpatron av Incoloy 825.


Driftsäker elektrisk värmare som också kan hålla badtunnan frostfri eller varm tills nästa bad. Med en steglös termostat ställer du in temperaturen i badtunnan på mellan 0-grader. W elvärmare kräver 16A säkring Byggs in fristående eller fälls ned i en terrass. Elvärmaren är med kapacitet kW.


Detta paket är optimalt för er som vill ha ett lättskött vår, sommar och höstbad. Vill ni bada ute året runt med elvärmare som uppvärmning rekomenderas 6kW elvärmare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...