måndag 3 april 2017

Fuktare humidor

Fri frakt och öppet köp i dagar! Uppdateras varje fredag. Brother, Canon, HP, Epson m. In-ear, On-ear, Over-ear etc.


Denna fuktare , gjort av ansedda Passatore, är fylld med kristaller som binder och sakta avger fukt.

Detta gör att du alltid har ett korrekt flöde av fuktighet i din humidor. Den jobbar alltså aktivt med att ge fukt, så länge den är påfylld givetvis. Lär dig hur man förbereder humidoren efter inköp, inkluderar instruktionsvideo. Humidor Guide - Gratis E-bok.


En humidor bör hålla en relativ luftfuktighet på 65–. Fuktaren i humidoren kan vara antingen svampbaserad (s.k. Credo- fuktare , från den dominerande franska tillverkaren) eller alternativt av polymerakryl. LV - elektronisk fuktare för humidor Njut av att alltid ha tillgång till fräscha och perfekt förvarade cigarer!


Denna stilrena fuktare är mikroprocessorstyrd och passar medium och större humidorer.

På våra breddgrader innebär detta att den humidor man införskaffar behöver en fuktare med rejäl kapacitet för att kunna hålla rätt balans vid alla årstider. För fördjupning i ämnet kan man studera relativ luftfuktighet. Vad gör jag om jag inte har en humidor ? Det finns inga bra sätt att förvara cigarrer hemma förutom i en humidor. Elegant utseende och snygga guldpläterade hörn av mässing.


Liten smidig fuktare till humidor. Fuktigheten garanteras av en fuktare och avläses med en hygrometer. Fungerar både till resehumidor och till bordshumidorer. Bovedas fuktare är det absolut enklaste och tryggaste sättet att skapa rätt miljö för dina cigarrer.


Med en fuktare som både ger och tar fukt får du full kontroll i din humidor. Detta är möjligt genom en omvänd osmos membran-princip (Avger eller tar in fukt när luftfuktigheten är för hög eller för låg). En mindre version består av en trälåda, fuktare samt en hygrometer (avläser fuktighetsgraden). Med en humidor behöver du inte vara ängslig över att cigarrerna torkar ut eller för den delen blir eländiga och odugliga. Att bevara sina cigarrer i ansenligt skick kan tänkas vara bekymmersamt, men så är inte fallet, med en humidor får du kontroll över luftfuktigheten som i sin tur bidrar till att dina cigarrer bibehåller sin struktur och sin ursprungliga skapelse.


Fuktare för en humidor som rymmer upp till 2cigarrer. För optimal funktion använda gärna Xi. Storlek: 167x65xmm.

Du köper en cigarr humidor som är tillverkad av trä. Vid köp av denna humidor så ingår en fuktare. Fuktaren har en magnet på sin baksida som kopplas ihop med en metallbit i insidan av humidor -locket. I humidrens insida så finns det cigarrskydd av mjukt skummaterial samt en fuktare som förser cigarrerna med fukt så att de hålls fräscha.


Med denna humidor kan du förvara dina cigarrer tryggt, fyll på den medföljande fuktaren med destillerat vatten och dina cigarrer kommer att hålla sig fina tills de är redo att avnjutas. Extra stark stomme och extra stark insats av Spanskt cederträ. Hygrometer och fuktare fixerade med magnet för att dölja metallplattan under träfaneren. Fuktare med akrylpolymer Fuktmätare i fronten. Tändare och snoppare medföljer humidoren.


Adorini erbjuder Livstids garanti. Cigarrpaketet innehåller cigarrer. Väljer du paketet med cigarrer så sparar du 500:- jämfört med lösförsäljningspriset.


Man preparerar en humidor genom att man fuktar en trasa eller en svamp med destillerat vatten (använd aldrig kranvatten). Man torkar nu av alla träytor med trasan för att täcka dem med vattnet. Man behöver inte ösa på med allt för mycket vatten, en försiktig fuktning är fint.


Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...