torsdag 27 april 2017

Installera ekolod

Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Ska du ut och resa?


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid.

På Garmins svenska supportcenter kan du få svar på vanliga frågor och hitta resurser för att hjälpa dig med alla dina Garmin-produkter. I det här avsnittet installerar jag givaren till mitt Humminbird ekolod på min Linder sportsman 4max. Jag går igenom vad som är viktigt att tänka på och ko.


Givaren som vi monterar är en trippelgivare och heter Airmar DST 800. Hålsåg mm Tidigare satt det ett ekolod mitt i skarven mellan skrovhalvorna. Det gamla ekolodet fungerar inte.


Givaren tänker jag montera på insidan av skrovet, i förruffen (Albin 25DL).

Försäljaren av ekolodet föreslog att jag ska åka ut med båten där djupet är kring 20m. Ditt ekolod kan inte bara berätta hur bottenstrukturen ser ut, utan även visa hur hård den är. Så här fungerar det.


Ekolod mäter både tiden det tar för en ljudpuls att komma tillbaka och styrkan på signalen som kommer tillbaka. Detta gör det möjligt att visa hur hårda eller mjuka föremål under vattnet är. Ekolod ger dig konkreta uppgifter om båtens läge och kan även markera platser såsom grunt eller fisketätt vatten. Vi har även de tillbehör som behövs för att installera och använda ditt nya ekolod , så som skyd givarhållare och batterier.


Guide för att ladda ner, installera och använda Navionics Freshes Data. Välj vilken plotter eller ekolod ni tänkt att använda kortet i. Med nya Elite FS kombinerar kraften i Lowrances alla fiskeverktyg – däribland det högupplösta live- ekolodet Active Target – i en skärm som är lätt att använda och installera. Kanon bra, enkel och den fungerar så bra. Kan dessutom med en extra givare ge dig bränsleförbrukning. Har dock problem vi farter över knop.


Har köpt en ny till årets båt. Fisketuren kan inte bli enklare med Hookekolod ! Autokalibreringen besparar dig komplicerade installationer då ekolodet installerar alla finesser helt automatiskt.

Ekolodsinställningarna anpassas direkt när fiskeförhållandena förändras. Funktionen låter dig fokusera helt och håller på fisket. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Eller vill ni ha hjälp med att installera ekolod ? Oavsett är ni välkomna till vår verkstad som utför alla former av arbeten, reparationer och installationer på er båt och motor.


När nerladdningen av första delområdet är klar finns det två alternativ. Fortsätt att ladda ner delområden genom att klicka på ”Add More” och gör sedan om markeringen på nytt område och klicka ”start”. Eller välj ”Homepage” för att sedan ta ut kortet ur datorn och börja använda det. Vi gjorde våra ekolodsmoduler otroligt enkla att installera , förstå och använda. Det kombinerar ett komplett sortiment med ekolodsverktyg med en display som är enkel att använda och installera.


Pressmeddelande: Elite FS har alla verktyg du behöver för att hitta och fånga mer fisk – allt från ActiveTarget Live- ekolod till det extremt högupplösta Active Imaging med Lowrance CHIRP- ekolod , SideScan och DownScan Imaging och stöd för populära C-MAP Genesis och. Panoptix LiveScope-ekolodssystem omfattar ett kompakt GLS Black Box- ekolod med en LVS32-genomskrovsgivare och enkel plug-and-play-anslutning till Garmins marina nätverk så att det går enkelt att installera och smidigt att integrera med din kompatibla Garmin -plotter 1. Högpresterande ekolod med en lättavläst färgdisplay samt en extra akterspegelsgivare. Använd Garmin Express för att uppdatera kartor och programvara, synkronisera med Garmin Connect och registrera din enhet. Med den här programvaran får du aviseringar när uppdateringar är tillgängliga och hjälp att installera dem.


Brett sortiment av Garmin ekolod från välkända varumärken till superlåga priser, gediget kunnande, suverän service och snabba leveranser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...