tisdag 25 april 2017

Kanalfläkt 125 mm

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.

Kanalfläkt Östberg LPKB 1CEC. Motorn är försedd med inbyggt godkänt motorskydd. Varvtalsregleras bäst med en 5-stegs transformator. Hög prestanda och driftsäker.


Kompakt med hög kapacitet och verkingsgrad. Kan beroende på installationsläge användas för tillförsel eller bortförsel av luft. För mer information se.


Med denna kraftfulla in-line kanalfläkt , uppnås en effektiv utsugning från ett eller flera områden via kanalsträng.

Monteras på vägg eller i tak. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. KANALFLÄKT ID1FRESH. Inbyggnadsfläkt för kanalsystemø125mm. Klarar kontinuerlig drift. Kan monteras horisontalt eller vertikalt.


BAUHAUS har kanalfläktar i många storlekar t. En del ventilationsprodukter som exempelvis badrums- och kanalfläktar kräver behörig elinstallatör för att få installeras. En kanalfläkt skall ej användas för transport av slipdamm, sot eller liknande. När man monterar en kanalfläkt så används skarvsvep för att undelätta service. K-serien är avsedd för montering i kanal.


Alla K-fläktar har minst mm lång anslutningsstos. Fläktarna har bakåtböjda skovlar och underhållsfri ytterrotormotor. K-fläktarna kan spänningsregleras med en steglös tyristor eller 5-stegs transformator.


PK125-TC Temperature ControlledFlange: 125mm Airflow max.

Det angivna värdet är för litet. Spänningsreglerbar. Om kunden vill ha frakten till Schenker utlämningsställe, i stället för att Schenker levererar till dörr, så skriv in detta då i Kassans meddelande ruta. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Levereras med monteringsfäste och 2m IEC-strömkabel. Kan installeras utomhus Underhållsfri och driftsäker. PK125-Two-speedFlange: 125mm Airflow max.


IRB EC är utrustad med mm värme- och ljudisolering vilket gör den idealisk f. Axialfläkt för universellt bruk. Drivs på V (DC). Ventilationsrör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du ett stort utbud av ventilationsrör.


Vi har bland annat spirorör och ventilationsslang i vårt stora sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...