fredag 21 april 2017

Led ramp 120w

Montera snygg och smidig LED-ramp på bilen och höj ljusstyrkan rejält på vägen! Mörka nordiska vägar är inte att leka med. Bra extraljus kan vara en billig försäkring. Se till att investera i ett extraljus med rejäl kraft och se vildsvinet i tid.


Sveriges bästa priser.

Fungerar med alla bilar. Ett kraftigt pressgjutet aluminiumhus gör att den uppfyller IP69K-klassning. En patenterad optik maximerar ljusflödet från led dioderna vilket i slutändan gör denna ramp oerhört svårslagen i sin prisklass. Denna svängda led rampen passar dig som vill ett lite bredare ljus än de vanliga raka ramperna. Den böjda designen gör även att de passar bättre på många fronter.


Många produkter marknadsförs under generiska namn som exempelvis Cree led ramp 120W vilket egentligen inte säger mycket om kvaliteten. Naturligtvis lyser en Cree led ramp 240W betydligt mer än Cree led ramp 180W ifall den saluförs av en och samma butik, men i jämförelse med andra ramper på marknaden så blir denna bedömning betydligt svårare. W-Light Ripple – en smal LED-ramp som är skapad för att monteras i trånga utrymmen.

LED : Cree 40st x 3W. Med reflektorerna lyser dioderna upp till Lux vid hela 5meter. Ssl Led Ramp 105W Slim Curved. Bland våra mest populära produkter är 20tums led - ramper på 200W eller 120w.


Men det är inte bara styrkan som spelar roll, kvalitén är minst lika viktig. En Led ljus ramp på 168w producerar oftast mycket mer effektivt ljus än vad andra märken på 240w gör. Vi har Stort Sortiment av Osram Produkter till Oslagbara priser! Se hela vårt sortiment av VVS online och beställ idag! Snabb leverans och billiga priser.


Purelux Road 120W Curve är en ny typ av ljusramp. Högpresterande lysdioder med precisionsbearbetade. Rampen ger en mångsidig ljusbild som passar all typ av körning. Enkel och universal montering tack vare två olika monteringssytem.


Lägg till i varukorgen. Lämna en recension Osramdioder säkerställer en rik prestanda - 500m (lux). Levereras både med fäste på undersida samt med sidofäste för att erbjuda en flexibel montering.


Enfärgade och flerfärgade varianter av bästa kvalitet från Lyson.

Utrusta ditt fordon med en ljusramp som har den senaste tekniken, grym prestanda och styrkor från 36w upp till hela 234W. NBB Alpha 2Pro LED. Strands LED-ramp 120W Curved som passar till de flesta bilar. En 20-tumsramp är ungefär lika lång som en svensk registreringsskylt, och är ett väldigt populärt mått. Här hittar du LED-ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon, ATV etc.


Vi har extraljusramper i olika storlekar för de flesta fordonsstorlekar. Perfektion i teknisk design och prestanda. Unik ljusbild: För den som önskar den perfekta blandningen mellan längd och bredd så är XPR-12M rampen det perfekta valet. Med 6st snedställda (tiltade) reflektorer i varje ände på rampen får man en bredd på ljuset samt 6st raka reflektorer för längd. Osram led ramp combo SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!


Bildelar i kategorin led-ramp hittar du här hos oss på Parts. Vi hjälper dig att hitta bildelar i kategorin led-ramp till bra priser! Klicka på bilden eller namnet för varje bildel för mer detaljerad information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...