torsdag 4 maj 2017

Batteriladdare båt biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Batteriladdare för Bil, Båt, Truckar. Fri frakt och leverans nästa dag. Vid beställninng innan kl 17. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Men de har olika kapacitet, A respektive A. Vi har provat den med lägre kapacitet. Det är en tilltalande, om än lite plastig, laddare med tydlig indikering av laddningsförloppet. Den uppges klara många batterityper.


Batteriladdare båt biltema

Lämplig för bil- och fritidsbatterier. Går automatiskt över till underhållsladdning när batteriet är fulladdat. Denna batteriladdare är avsedd för inomhus uppladdning av laddningsbara, traditionella, syrafyllda blybatterier samt Gel och AGM. SÄKERHETSINFORMATION OBS!


Denna bruksanvisning skall anses som en del av batteriladdaren och ska alltid förvaras tillsammans med denna. Hur länge kan en batteriladdare stå på? Har du en CTEK laddare så kan den stå på hur länge som helst förutsatt att batteriet i sig inte är skadat eller trasigt! CTEK rekommenderar att du kopplar på laddaren när du lämnar båten oavsett om du ska använda den igen dagen efter eller om den ska stå på land under en hel vinter. Speciellt om man samtidigt belastar batteriet extra under färden, genom att ha vindrutetorkarna igång.


Batteriladdare båt biltema

Lampor, invändigt och utvändigt, och att ladda telefonen i bilens cigarettändaruttag gör också att batteriet ansträngs. Lägst priser på Nätet Spara pengar här! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! På Swedol har vi ett brett utbud av högkvalitativa batteriladdare för både bil, båt och andra fordon från välkända märken som DECA, CTEK och 4-USE.


Sortimentet inkluderar allt från smidiga laddare för privat bruk till praktiska batteritestare, nivåindikatorer, snabbkopplingar, adapterkablar och större anordningar för professionell användning. Digital batteriladdare med Booster och starthjälpsfunktion. Med överladdningsskydd samt säkringsskydd mot polvändning och kortslutning. Laddningskapacitet: - 6Ah.


Batteriladdare båt biltema

Starthjälpssström 4A. Mått: 3x 2x 4mm. Helautomatisk laddare för MC, ATV, snöskoter, gräsklippare etc. Avsedd för 6- eller V-batterier. Du laddar dem snabbt och enkelt med batteriladdaren.


Vissa laddare är extrautrustade och testar batteriernas kapacitet eller har USB-uttag för laddning av telefoner och annat. Med några kan du dessutom välja om du vill ladda batterierna i ett vanligt vägguttag eller ta med dem och ladda i ett V-uttag. Jag körde en Biltema laddare i förra båten och det fungerade toppen och vad jag kan minnas så hoppade den igen efter ett strömavbrott. Använder den i dag till moppe, gräsklippare etc etc.


Batteriladdare båt biltema

Den får ej utsättas för regn eller snö. Placera EJ batteriladdaren direkt ovanför ett bat -teri som laddas. Gaser från batteriet kommer att orsaka frätskador på batteriladdaren. Lättanvänd V-laddare med rekondläge, justerbar laddström, LCD-skärm samt felkopplings- och överhettningsskydd. Ström- och laddningskablar ingår.


Kompakt och lättanvänd fyrstegsladdare som kan ladda 2-Ah V-batterier. Tack vare vår långa erfarenhet av biluppvärmning och batteriladdning kan vi tillverka kupévärmare, batteriladdare , motorvärmare och kablage som passar just er bil. Med produkter från Calix får motorn och batteriet en längre livsläng samtidigt som ni får en varm kupé och isfria rutor.


För oss är kvalitet ett ledord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...