torsdag 18 maj 2017

Frekvensomriktare vacon

Vi erbjuder frekvensomriktare för den svenska marknaden, från både Danfoss VLT och VACON. Kontakta någon av oss på Busck? Tveka inte att höra av dig. Stort återförsäljarnät. Hitta återförsäljare av elmotorer.


Koll på det senaste inom branschen?

Ständigt nya saker hos Busck. Vacon NXP är en toppmodern industri-frekvensomriktare där tillförlitlighet, dynamisk prestanda, precision och kraft behövs. Bland de specifikt utformade funktionerna finns Multipump-lösningar och menyval för olika applikationer.


De förbättrar pumpens prestanda och skyddar ledningar och utrustning för en tillförlitlig drift. Frekvensomriktaren för industriella applikationer. Den har de flesta funktioner och tillbehör som de andra har tillsammans. Vacon 1INDUSTRIAL är basmodellen för hela 100-familjen.


Den är en konstruerad både för kvadratiskt och konstant momentdrift.

Den passar därför perfekt för drift av pumpar, fläktar och kylkompressorer inom fastighetsautomation. Finns för hela effektområdet upp till MW och som väggmonterade, fristående, inkapslade och IP00-klassade moduler. FUNCT-knappen för snabb växling mellan lokal styrning och fjärrstyrning. Du kan välja fjärrstyrningen med en parameter. Spara energi, förbättra styrningen och minska motorslitaget med frekvensomriktare , även kallade växelriktare eller variabla frekvensomriktare.


Flexibel, robust och servicevänlig. Kapslingen är värmereglera vilket förlänger frekvensomriktarens livslängd och garanterar problemfri drift. Logga in för att se. Upphovsrätten för handboken tillhör Vacon Ltd. Alla rättigheter förbehålls.


Handboken kan komma att ändras utan föregående meddelande. Vi tillhandahåller Danfoss, Vacon frekvensomriktare. Busck lagerför frekvensomriktare i Kållered utanför Göteborg. Lagersök ifall frekvensomriktaren du behöver finns på lager.


Vacon frekvensomriktare Vacon drivs av en passion för utveckling, tillverkning och försäljning av de bästa frekvensomriktarna på planeten – och inget annat. Vacon erbjuder idag frekvensomriktare inom effektområdet kW – MW (lagerför i Sverige upp till 250kW). Omriktaren gör vissa av de nödvändiga inställningarna automatiskt, vilket underlättar driftsättningen.


Guider för första starten och brandfunktionen.

Välkommen till Styreg. Vi kommer till er när ni behöver hjälp med injustering, reparation, service eller underhåll, vi åker dit där vi behövs, även utanför Skandinavien. Reservdelar och reparationer.


Vi löser problem på plats. Våra kunder finns i en mängd olika sorters branscher, både slutkunder och anläggnings- eller maskinbyggare. En lämplig styrning för pump- och fläktdrift är frekvensomriktaren ur VF-FS1-serien. DANFOSS FREKVENSOMRIKTARE VLT Micro Drive FC-Danfoss VLT Micro Drive FC-är en kompakt frekvensomriktare för styrning av AC-motorer upp till kW. Den fungerar perfekt även i komplexa applikationer där den optimerar energieffektivitet och drift.


Du har loggats ut på grund av att du har varit inaktiv i 1minuter. Först likriktas matningsspänningen i en likriktare till mellanledskretsen. Därefter växelriktas spänning och frekvens ut till asynkronmotorn. Växelriktningen sker via pulsbreddsmodulering.


Stärk din konkurrenskraft tillsammans med ABB. Effektivitet och prestanda är viktiga grundstenar som bidrar till att göra en väl fungerande verksamhet konkurrenskraftig. Våra frekvensomriktare är konstruerade med detta i åtanke och ger dig hög produktivitet och flexibilitet.


Detta görs genom att man med hjälp av halvledare hackar sönder likspänningen och portionerar ut den som pulser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...