torsdag 4 maj 2017

Lackskiktsmätare

Lackskiktsmätare

Vår lackskiktsmätare är ett verktyg för proffs, entusiaster och verkstäder. Du mäter lätt djupet på lacken och hittar snabbt paneler som tidigare har reparerats eller målats om. Oavsett om du söker full kontroll vid polering eller använder den för att kontrollera om bilar är omlackade så har den sin plats i garaget.


Kan mäta nästan alla bilar och känner automatiskt av vilken sorts metall det är. Skikttjockleksmätare kallas ofta lackskiktsmätare eller lacktjockleksmätare. NexPTG - Professional. Beroende på modell är dock lack inte de enda beläggningarna som kan mätas med en modern digital skikttjockleksmätare. Beroende på om man vill mäta skikttjocklek på järnhaltiga metaller eller icke-järnhaltiga metaller används olika mätmetoder.


Tokya CTG-är ett mätinstrument för att avgöra tjockleken på lacken. Med hjälp av den kan du mäta den totala tjockleken på färgen, lacken och lackskyddet. Mätaren gör det enkelt att hitta t. Lackskiktsmätare Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Din varukorg är tom, men det behöver den inte vara.


Men även smidig och lätt att använda. Det finns produkt. Sortera: Relevans Namn, A till Ö Namn, Ö till A Pris, lågt till högt Pris, högt till lågt. Bilvårdsprodukter för din bil, båt m. Testboy lackskiktsmätare testboy Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse.


I senaste beställningen av bilvårdsprodukter så sökte sig en lackskiktsmätare med. Dock är jag väl lite förundrad över mätresultaten och skulle behöva lite tips och hjälp hur man tolkar dessa. Ett måste för professionella bilvårdare!


Med en lackskiktsmätare kan du noggrant kontrollera att lacken är jämn och lättare upptäcka ställen som kan ha blivit omlackerade. Med en magnet kan du hitta ställen som blivit spacklade genom att se om magneten inte lika enkelt eller alls fäster på lacken. Mätinstrumentet mäter tjockleken på lackskiktet på alla metalliska ytor. Digital display med belysning. Auto-Hold-funktion.


Levereras med etui, batteri, kalibreringsskiva och instruktioner. Manicken, som även kallas lackskiktsmätare , mäter avståndet mellan mätarens placering och metallen under. Om oss Berner är ett av Europas ledande flerkanalsföretag som säljer förbrukningsvaror, kemikalier, verktyg och tjänster till proffs inom mobilitets- och byggsektorn. Då kanske en skikttjockleksmätare kan vara en investering.


Lackskiktsmätare

Visa profil Visa foruminlägg View Blog Entries Chevy Namn Roger. Vet dock inte hur pålitlig denna siffra är, tydligen hade man mätt med en lackskiktsmätare. Häng med när Jonte går igenom st olika tillbehör om underlättar vid en polering. Har du andra tips på tillbehör som du använder när du polerar?


Kommentera gärna här nedan så kan vi. Mäter tjockleken på ytbeläggningar. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.


Lackskiktsmätare

These experiences cemented my appreciation of the need for the.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...