tisdag 30 maj 2017

Micro usb kabel action

Upp till lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag. En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri. Batterier till din mobiltelefon.


Micro usb kabel action

Beställ hem eller hämta i ditt närmaste varuhus redan idag! Fri frakt vid köp över 5kr. Välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Hi-Fi Kablar som passar dig.


Testa hemma i dagar med öppet köp. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. NetOnNet erbjuder ett brett sortiment av micro - USB - kablar. Beställ fraktfritt online eller hämta i närmaste lagershop.


Micro usb kabel action

Kabel för laddning och synkning av t. Anslutningskabel med USB ( USB -A) till Micro-USB ( USB -B Micro ). USB - kabel USB -mini USB till kamera Minib Mini-B Mini- USB. Teknisk information. För flera år sedan gick många mobiloperatörer ihop och valde en standardkontakt, micro-usb kabeln. Förlängningskabel för USB USB 3. Det naturliga sättet att handla hemelektronik.


Hos oss hittar du allt inom batteri, lampor, strömförsörjning och IT. Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Besök MediaMarkt idag!


Denna enda kabel kan ladda och synkronisera både din mobil, surfplatta, MPspelare och mycket annat med arbetsdatorn. Du slipper alltså oroa dig för att du glömt en kabel hemma, eller för att du inte. CIRAFON är känd för att tillverka mångsidiga tillbehör som håller hög kvalitet och har lång hållbarhet. Denna kabel från CIRAFON är tillverkad av högkvalitativt material och går inte sönder i första taget. Kabeln är i svart färg som smälter in fint i kontorets inredning.


Kabeln passar alla MP4-spelare, surfplattor, mobiltelefoner, MP3-spelare och digitala apparater som har en kontakt för Micro USB. Denna kabel kommer från CIRAFON, vilket är en tillverkare känd för mångsidiga tillbehör med både hög kvalitet och bra hållbarhet. Med denna kabel slipper du leta bland sladdarna på arbetsplatsen. Kabeln har stöd för överföringshastighet upp till 4MB per sekund.


Med en kabel i Micro-usb så kan du enkelt och smidigt ladda och överföra bilder från din kamera och ladda mobiltelefonen. Det är även vanligt att mobiltillverkare använder sig av micro usb laddare till sina produkter. Det är även användbart med en micro-usb-kabeln när du ska ladda dina DualShock-handkontroller till Playstation 4. USB-C till Micro USB 2. På Webhallen hittar du ett stort urval av USB - kablar. Här på Webhallen hittar du även USB -adaptrar och hubbar för inkoppling av flera enheter. Detta är en klassisk kabel som ofta används för att ansluta, synka och ladda enheter med usb typ Micro B-kontakt – exempelvis mobiltelefoner, trådlösa hörlurar och bluetooth-högtalare – i dator eller usb -laddare.


Lägg till i shoppinglistan. Usb micro vinklad SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Låga priser Öppet köp dagar Snabba leveranser - Köp online eller i butik! USB -kontakterna är vändbara så att de passar på båda håll.


Micro usb kabel action

Kabeln stödjer både laddning samt dataöverföring och kan användas för enheter upp till A. Vi har även långa USB kablar specifikt för PSkontroller, så att du aldrig behöver missa action ! Hos oss kan du även hitta USB -C med stöd av Thunderbolt 3. Thunderbolt över USB -C är en spännande utveckling eftersom den kan ge högre hastighet och mer videobandbredd än alla andra nuvarande standarder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...