torsdag 18 maj 2017

Relä vindrutetorkare passat

Slipp tråkiga ränder med högkvalitativa vindrutetorkare från välkända varumärken. Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar. Alla funktioner fungerar typ intervall, snabb och normal torkning av rutan MEN när jag kör på normal och stänger av dom så kan dom stanna precis vart som helst och då jag då en gång till slår på och av så kan det fortsätta så i evigheter!


Relä med orginalkvalitet. Vi erbjuder ett brett utbu låga priser, snabba leveranser och många premiummärken.

I morse när jag startade bilen fungerade allt, går in och fikar i en kvart och sen ut för att dra till jobbet. Backar ut på vägen och tänker dra igång vindrutetorkarna , och det går inte. Skumt problem med torkarna.


Byt ut den trasiga säkringen. Dra reläet ut och byta ut det med ett annat relä med samma stift design och spänning. Vrid vindrutetorkare på och se om det fungerar. Om den gör det, var säkringen eller reläet problemet 2.

Kanske du också behöva vrida tändningsnyckeln till On läge. I läge så far de fram och tillbaka över rutan tills de stannar antingen tvärsöver eller längst ned. Andra kunder köpte ocks å. SOCKEL MED KABEL 120MM. De är gjorda som rörliga armar med gummidelar i ändarna, som tätt följer rutans form.


Systemet drivs av en motor som regleras av ett relä. Vindrutetorkaren är den verkställande delen av systemet som rengör vindrutan. Efter säsonger av regn och snö blir torkarna sämre.


Gummit kan bli torrt och sprucket och rost kan tillkomma, det är därför viktigt att byta ibland eftersom en dålig torkare inte får bort väta och smuts lika bra. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. RELÄ VINDRUTETORKARE.


Klicka på bild för större version! Bilden är ett exempel å inte alltid rätt del. Har problem med vindrutetorkarna.

Startar man i läge så kan de ibland inte gå igång allt är som det ska dvs. Men så sätter man in intervalläge och sedan till så far de fram och tillbaka. Det är så att för några veckor sen när jag skulle hem (och det regnade) så funkade inte vindrutetorkarna , jag kollade säkringarna o så men var inge fel på dom. Sen efter kanske minuter så funkade dom igen och dom funkade hela vägen hem till stan igen. Delbetala i upp till månader.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Mest troligt är nog att en säkring har gått, eller möjligtvis att ett relä har. Igår började vindrutetorkarna och spolningen av vindrutan gå konstant på min.


Vi har en SEAT Leon vars vindrutetorkare går jätte-sakta. Går att köpa löst på VAG och löda dit nytt. Eller så är bustningarna i själva fläktmotorn slut så den har nypt fast.


För att komma åt den måste du köra vindrutetorkarna så att de pekar rakt upp på vindrutan. Då syns en liten plastplugg där torkaren brukar ligga. Plocka bort den så får du fri tillgång till den bakre skruven på säkringslådan. Säkringslåda Passat med säkring och relä till luftpumpen.


Finns inget schema på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...