fredag 5 maj 2017

Varvtalsregulator atraktor lagligt

Ja, att ha denna typ av varvtalsregulator är helt lagligt. Kontrollera dock alla övriga villkor som finns för A-traktor om du skall besikta. Vi rekommenderar starkt att ta kontakt med det bilbesiktningsföretag du tänker anlita, berätta hur du tänker göra, så får du nyttig information. Se de exempel som finns på produktsidan för H-versionen.


Så här installerar du en varvtalsregulator version-H i din A-traktor för att få den laglig med alla växlar tillgängliga. Denna film är i sammarbete med Loh E. Mäter både hastighet och varvtal, vid rätt installation kan den godkännas av besiktning till A-traktor Kopplas till induktiv givare på drivaxel eller annan källa för att mäta hastighet, och till generatorns utgång för varvräknare(vissa bilar) eller till annan givare för att mäta varvtal. Ja, det är lagligt att ha varvtalsregulator. Dock finns vissa krav på installationen för att det ska bli godkänt.


Kom ihåg att protokollet från registreringsbesiktningen ska stämma överens med bilens utförande. Om inte finns risk att man får föreläggande om ombesiktning vid ev kontroll. Stolsvärmen funkar inte.


Varvtalsregulator a traktor lagligt Varvtalsregulator H-version, för A-traktorbygge utan högt. A-traktor är ett motordrivet fordon bestående av ombyggd bil, som är inrättat att dra andra fordon eller arbetsredskap och ska vara utrustad med kopplingsanordning. A-traktorreglerna grundar sig på gamla regler för traktorer och kan i vissa fall missuppfattas då det på senare tid i och med inträdet i EU kommit nyare regler för traktorer med indelningen traktor a och traktor b. Nästa år införs besiktningskrav på alla A-traktorer – en stor förändring för många unga förare. En varvtalsregulator begränsar varvtalet på motorn och på så sätt kan man begränsa hastigheten i t. D-versionen innehåller dock inte alla funktioner som krävs för A-traktor , se H-versionen för detta. Det blir enklare för hemmabyggaren helt enkelt.


Transportstyrelsen har ändrat en besvärlig gammal regel i hur man ska bygga om sin bil till en A-traktor. Vilken varvtalsregulator passar min bil? LÄS MER: Skillnaden mellan epa- och A-traktor.


En bil som har fått växlarna spärrade och högsta hastigheten begränsad. En A-traktor ska vara konstruerad för en högsta hastighet på kilometer i timmen. Jag vill köpa en varvtalsregulator till en A-traktor. Vad jag förstår så är det H-modellen som passar till bilen.


Medföljer någon form av kopplingsschema för inkoppling? De flesta instruktioner brukar ju vara för Volvo-A-traktorer och de stämmer ju inte med chevan, utan jag behöver ju ett. Det vanligaste fallet är då man vill begränsa max-varv på bilmotorer så att man inte skall kunna ”spränga” motorn.


Korta tumregler vid val av varvtalsregulator för bensindrivna bilar : 0. Bensin-motorer och Diesel-motorer, även dieslar med ”common-rail”. Efter tillverkning, programmering och testning är till slut en varvtalsregulator klar. Den passar alla bilar. Vi bygger din A-traktor A-traktor lagligt den varvar runt varvtalsregulator varv30. Fråga: Jag läser på blocket att vissa skriver att deras a-traktor är registrerad med enkellåda och varvtalsregulater, då det är enligt dem gamla reglerna.


Det är ett tjänstefel av besiktningsmannen. Varvtalet är spärrat med elektronisk varvtalsregulator på. Såhär ska en A-Traktor gå lagligt enligt regelverk. Från den maj måste alla a-traktorer besiktas var 24:e måna annars blir det körförbud.


Vi har hängt med Jimmy Lindqvist när han visade upp en BMW hos Opu. A-traktor får förses med barlastflak med en yta av högst kvadratdecimeter per 1kg tjänstevikt dock högst 1kvadratdecimeter. Efter ombyggnaden måste de registreringsbesiktas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...