fredag 30 juni 2017

Nano impregnering marmor

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Impregnering av marmor Alla stenar har porer och mikrosprickor som gör att vattnet tränger in. Om vätskan är färgad och stenplattan är ljus, kan du få fläckar som tränger in i stenen och är svåra att bli av med.


Vi rekommenderar därför att stenplattan impregneras före användning, och sedan en gång per år för att minska absorptionskapaciteten. Produkten innehåller Nano-teknologi och påverkar inte marmorns naturliga utseende. Denna är ett måste för dig som vill ha lättstädade naturstensytor. Nedsmutsning förhindras eller kan avlägsnas lättare.


Den skyddande effekten uppnås efter några minuter och fullständigt efter - timmar. Impregnering Nano Surfapore C SurfaPore C är en vattenbaserad impregneringsvätska som inte innehåller farliga lösningsmedel. Med nanoteknologi skapas en vattentät yta för betong.


Nano impregnering marmor

Skyddar mot angrepp från oljig, fet och våt smuts. Kalkrester och vattenränder (t.ex. i badrum) kan avlägsnas lätt. Specialfläckmedel för alla sugande ytor såsom marmor, natur- och konststen, granit, skiffer, klinker och keramik, cotto och sandsten. För inom- och utomhusbruk.


Antifläck Nano, särskilt okänslig mot smuts genom ”nano”-effekten. Den tränger in i stenen och ger ett luktfritt och osynligt skydd av bänkskivan. Den avger inte heller partiklar till livsmedel efter härdningen.


Nano impregnering marmor

Vissa sorter kan man dock behandla med Nano-impregnering alternativt färgfördjupare för att få en tåligare yta. Bänkskivor i marmor och kalksten tål även de vatten och värme. Eftersom dessa material levereras med en slipad (matt) yta går det enkelt att avlägsna eventuella fläckar från t. Mellerud Marmor- och Naturstens-impregnering är en sten- impregnering som vi rekommenderar till våra handgjorda, marockanska cementplattor. Köp rengöringsmedel och impregneringsmedel för bänkskivor i granit och marmor. Med impregnering ger man plattorna ett effektivt skydd emot smuts och fläckar.


Påföres lämpligast med roller. Cotto, keramiska plattor och terazzo). Det är många som efterfrågat ett inlägg om hur du sköter och rengör marmor , så här kommer det. Marmorns populäritet verkar inte avta, trenden verkar snarare vara här för att stanna och intresset för olika typer så som grön marmor , svart marmor och givetvis den klassiska carrara fortsätter att öka. Stryk på ett tunt lager.


Nano impregnering marmor

Låt torka i några minuter. Polera upp till glans med en torr trasa. Vid skötsel av natursten och framförallt av marmor och kalksten bör man tänka på att de är känsliga för syror.


Detta bör upprepas gång per år. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel. Stengolv och Stenvägg. Marmor och Kalksten levereras oftast med slipad (matt) yta.


Nano impregnering marmor

Svensk kalksten finns även med hyvlad eller borstad yta som medför en något grövre struktur. Akemi Nano Effect - Impregneringsmedel marmor. RENGÖRINGSMEDEL MELLERUD IMPREGNERING MARMOR OCH NATURSTEN. Nanoimpregnering påverkar inte skivans utseende och fungerar på all natursten såsom granit, marmor, kalksten och kvartsit. OBS, följ instruktionerna på flaskan.


Akemi nanoimpregnering finns att beställa i vår webshop. Trappor kalksten marmor granit skiffer 4-sid. I all sten, även granit, så finns det porer och mikrosprickor detta gör att vätska sugs in och om vätskan är färgad och stenskivan ljus, så kan man få fläckar som letar sig ner i stenen och kan vara svåra att få bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...