onsdag 26 juli 2017

Abb transformatorer

Abb transformatorer

Försäljning – Reparation – Service. Kundanpassade lösningar. Kontakta oss på Sverull idag. Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service!


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Transformatorer utvecklas nu med nytt material i kärnan som ger mindre förluster – här betyder varje liten minskning enormt mycket i minskat globalt koldioxidutsläpp då det finns miljontals transformatorer av olika storlekar i världen. En transformator är en nyckelkomponent i elnätet och ska vara i drift i mer än år. För att en transformator ska klara alla påfrestningar behöver den uppfylla höga tekniska krav. En ABB - transformator är robust och kompakt, har låga förluster och klarar tuffa miljöer.


ABB är väl förberedda på EU:s ekodesigndirektiv. ABB bygger transformatorer på många håll i världen – i totalt fabriker – men det är i Ludvika som de riktiga värstingarna ser dagens ljus. Mats Berglund är teknikchef inom ABB för den här verksamheten. ABB i Ludvika har utvecklat världens mest kraftfulla transformator.


Havererad transformator –och totalt avbrott 1. Inuti transformatorn finns en järnkärna med vanligtvis tre ben, som ett liggande E som sammanfogas upptill med en överliggare. Lindning utsatt för kortslutning 2. Brand och explosion 4. Hitachi ABB Power Grids is a major transformer manufacturer throughout the world and offers both liquid-filled and dry-type transformers as well as services for complete life-cycle support, including replacement parts and components. Vid tillämpningar där transformatorer måste skyddas på rätt sätt, är ABB:s MS132-T en utmärkt lösning. MS132-T är mm bre kompakt och kraftfull upp till A. Den har en tydlig och tillförlitlig felindikering i ett separat fönster om en kortslutning skulle ske.


ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom banbrytande ingenjörskonst där mjukvara kopplas samman med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. En ABB-transformator är robust och kompakt, har låga förluster och klarar tuffa miljöer.


Abb transformatorer

Våra mest energieffektiva distributionstransformatorer har cirka lägre förluster jämfört med ekodesigndirektivets krav. ABB transformers are designed to ensure maximum reliability and availability. The tests verify the mechanical and electrical stability to withstand high forces. ABB conducted the test at KEMA, an independent laboratory in the Netherlands, according to International Electrotechnical Commission (IEC) standards. ABB Power Grids åtar sig omhändertagande och bortforsling av gamla transformatorer, som genom att materialet återanvänds eller återvinns sedan blir en del av ett cirkulärt kretslopp.


Stena Recycling kan med minsta möjliga miljöpåverkan ta till vara ca procent av en transformator. Exempel är transformatorer med flera spänningar, modeller med flera lindningar, enfastransformatorer och kundanpassade versio-ner, t. Primärsidan 400V är förberedd med ABB skensystem för enkel inkoppling. Kan användas både som Step up och som Step down. Allt ifrån eldistribution till industrier, vindkraft,övrig kraftförsörjning, vattenkraft, kärnkraft, mm. ABB Relays Transformatorskydd 2. Förorening av olja och oljeläckage Oljan i en transformator har både en isolerande och en kylande funktion.


Abb transformatorer

En oljefylld transformators driftsäkerhet beror därför till en stor del på oljans kvalitet. Oljan skall uppfylla kraven enligt lEG 296. Transformator Service AB har mångårig erfarenhet av underhåll och renovering av transformatorer och högspänningsapparater. Vi reparerar och renoverar kraft- och distributions transformatorer samt mättransformatorer på den Skandinaviska marknaden.


Vi fraktar, flyttar, lyfter och monterar nya och begagnade transformatorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...