torsdag 27 juli 2017

Lavinutrustning paket

Fri frakt vid köp över 4kr! Fina priser på längdskidor. Flera modeller och märken! Mängder av bra erbjudanden. Extra extra låga priser! Se alla erbjudanden här.

Vår bästa erbjudanden och nyheter. Se det senaste annonsbladet här! Registrera dig till nyhetsbrevet. Förtur till rea och erbjudanden! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Livräddande lavinutrustning. Lavinryggsäcken med sin inbyggda airbag samt lavinsändaren är två livräddande produkter som är ett måste när man rör sig i lavinfarliga terränger. Lavinsändaren är en elektronisk enhet som också kallas för transceiver.

När vi åker skidor utanför pisten kommer det alltid vara risk för laviner. Offpisten är aldrig riskfri, även om den vid första anblick kan se så ut. Därför är det viktigt att ha bra utrustning.


Alpingaraget har stort utbud av lavinpaket från kända varumärken som Arva, Mammut, Pieps. Här sammanfattar vi de viktigaste bitarna av lavinutrustning. Denna utrustning kommer inte hindra dig från att råka ut för en lavin, men den ger dig den högsta chans att överleva om en olycka inträffar. Var medveten om att lavinutrustning bara är så bra som din kunskap och skicklighet i att använda den.


Lavinutrustning , Senior, Lavinryggsäckar 21cm, 22L. Ett säkerhets paket fullt av lavinutrustning Visa mer. Säkerhet på berget är viktigt för oss! Här hittar du lavinryggsäck, lavinpaket, transceiver, spade och sond. Har du några funderingar kring vilken utrustning du behöver så hjälper vi dig gärna!


Hos oss hittar du alltid premiumprodukter av hösta kvalitet. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi har samlat smarta föremål som kan rädda dig ur en lavin eller snöstorm. En grundläggande lavinutrustning består av Sändare , Sond och Spade men kan också utökas med en lavinryggsäck med airbag som ytterligare ökar chanserna att överleva en lavin.


Description Detta ingår när du bokar produkten: Lavinpaket: Ortovox – Sond.

Från: 0kr Boka nu. Välkommen till XXL. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Hitta rätt produkt till rätt pris. Lavinpaket består av en transceiver, lavinspade och son vilket är ett måste om du rör dig i lavinterräng utanför omarkerade pister.


Har du funderingar kring vilket lavinpaket som passar dig, hör gärna av dig så hjälper vi dig! Lavinpaket - stort sortiment l Alltid fri frakt och 3dagar öppet köp Vi älskar äventyr - addnature. Man kommer längst ner på skidbackarna om utrustningen är i ordning. En klassisk regel när man ska åka skidor är att ha flera lager kläder på sig. Lagrena är fördelaktiga då de ger möjlighet att kunna ta av dem om det blir för varmt.


Barryvox Package från Mammut inkluderar all lavinutrustning som du behöver för freeride, off-pist åkning och toppturer. Lavinsonden Probe 2är tillverkad av lätt aluminium och är smidig att använda, även med handskar på. Barryvox paketet innehåller all lavinutrustning du behöver för friåkning utanför pisterna. Barryvox är en lätthanterad lavintransceiver som fungerar som både sändare och mottagare. BCA TS Rescue Lavinpaket.


Ett komplett lavinpaket till turer i offpisten. En lättanvän snabb och pålitlig transceiver med en sökradie på meter. Trippelantenn med en LED display som visar dig rättning och avstånd till det objekt du söker.


Har än inte köpt någon lavin utrustning och har aldrig köpt eller ägt någon förut så tänkte kolla med er om tips om vilka modeller och märken som är bättre eller sämre än andra, prisvärda samt även bra sidor man kan köpa det ifrån. Mammut Barryvox package OZ Komplett paket med allt som behövs om olyckan är Framme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...