tisdag 22 augusti 2017

Åskskydd tv

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Installera åskskydd. Du kommer långt genom att installera ett överspänningsskyd även kallat inledningsskydd. Det ser till så att det inte kommer in mer ström i ledningarna än det ska.


På Plus i SVT informerades om åskskydd med hjälp av Räddningsverket.

Skydden de rekommenderade var vårt Åskpaket 1. Köp ÅSKSKYDD online hos Eldirekt. Bra priser, stort utbu fri frakt och öppet köp. Din elbutik online. Förenklat åskskydd för TV -antenn.


Skyddet avser att begränsa och om möjligt undvika skador vid direkt blixtnedslag i antennen. Så här skyddar du din utrustning vid åska. Det billigaste och absolut enklaste sättet för att skydda din elektroniska utrustning mot åskskador är naturligtvis att dra ur alla kontakter, koppla bort tv -antenner och anslutningar i telefoninätet.

Tänk igenom åskskyddet så slipper du få din elektronik skadad eller förstörd om blixten slår ner. När blixten slår ner i el och teleledningar leds farligt höga spänningar in i våra hus. Fiberkablar är det ingen fara med för de leder inte el. Väl inne i huset slår spänningen över i el- och teleutrustning. Så om du bor på landet, eller i stan och vill vara helt på den säkra sidan: dra ur sladden till känslig elektronik så som datorer, telefoner och tv -apparater när åskan börjar gå.


Inledningsskydd eller skydd mot överspänningar via ledningsnätet. Markspänningsskydd som skyddar mot effekterna av nedslag utanför fastigheten. Elektroniska apparater som är anslutna till både el- och telenätet, som till exempel modem är extra utsatta. Att skydda huset med åskledare från en direkt träff kommer först i tredje hand.


Här är tv-antennen på taket särskilt känslig. Skydda den med en kabel till markledaren och sätt ett överspänningsskydd på antennkabeln. Hur skyddar man sina apparater?


Enkla och billiga apparatskydd säljs både på stormarknader och på mackar. Vanliga användningsområden för grenuttag i Surge Arrest Performance-serien är avancerade datorer, kylskåp, tvättmaskiner, tv -apparater och ljudsystem. Priser och best llning h r. TV -apparater: Är det nå,n som har bra erfarenhet av skydd mot åska o. Man har ju dragit på sig ett antal elektronikprylar genom åren och det är ju bra att ha så bra skydd som möjligt.


Antennförstärkare för TV och radio med två utgångar.

Kan användas för marksänd TV och kabel- TV. Har inbyggd nätdel och ansluts direkt i vägguttaget. Förstärkning: 2xdB. Vi specialicerar oss på montering av åskledare och utforming av åskskydd enligt svensk standard. Totalt har vi generationers erfarenhet av detta!


TV via nätverkskabel är oftast synonymt med just IPTV (se TV -teknik 11), men det går faktiskt även att skicka vanlig antennsignal över nätverkskabel. Denna lösning används framförallt i vissa nybyggda hus eftersom det där installeras nätverksuttag i varje rum. LTC tum Smart- TV LED från Hjertmans.


LED TV Smart- TV LTC Smart TV som gör att man enkelt kan se på TV och video via olika appar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...