tisdag 1 augusti 2017

Klorfri desinfektion badtunna

Stort utbud av desinfektionsmedel. Bra priser, snabbt och enkelt! Badtunnor från Skärgårdstunnan – lättskötta och ergonomiska. Levereras hem till dig!


Missa inte vår julrea på allt från badrum till golv. Gör ett klipp till vinterns projekt. Vi har allt du kan tänkas behöva. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Gratis att använda! Ett mycket efterfrågat och helt klorfritt desinfektionsmedel för minimalt underhåll, medlet tillsätts endast var annan vecka.


Helt luktfritt renar detta medel effektivt utan att skada badtunna och kringutrustning. En unik produkt med trestegsverkan där en flaska räcker 5-månader i ett normalstort spabad. Smidig dosering i flaskans hals. BioTab klorfri rening” är en luktfri miljövänlig bakteriedödande kemikalie speciellt anpassat för varma bad i badtunnor och spabad. Fungerar likväl som rening av pooler.


Den är omskriven i boken BRA KEMVAL ”–innehåller inga miljöfarliga ämnen”, och är kan till skillnad mot andra pool kemikalier tömmas ut i naturen då den är helt biologisk nedbrytbar. Klorfri desinfektion Oxy CombiTabs. Fas Vit: Snabb desinfektion med aktivt syre. Fas Blå: Förstärker och förlänger fas vit samt förebygger algbildning i poolvattnet.


Fas Orange: Motverkar utfällning av kalk och mineraler i poolvattnet. Desinfektion och rengöring för badtunna utan cirkulation. Undvik tillväxt av bakterier och säkerställ ett säkert badvatten för dig och din familj.


Alla våra produkter är biologiskt nedbrytbara och skonsamma. En populär klorfri produkt är CombiTabs där det aktiva desinfektionsmedlet är aktivt syre. Det är en ”3-stegs” tablett som förutom aktivt syre innehåller algmedel och medel som hindrar avlagringar. Det är oftast lättare att rengöra en badtunna och fylla på nytt vatten än att vattna den tät om badtunnan stått länge. För att minska algbildning i badtunnan om vattnet inte töms på länge kan man tillsätta klorfri desinfektion speciellt anpassad för badtunnor men det är inte nödvändigt.


Viktigt är att komplettera reningen med ett bakteriedödande medel som ser till att ta död på bakterier som trivs förträffligt i höga vattentemperaturer, detta är speciellt viktigt då du använder sjövatten. Tillverkningen är gedigen och din badtunna är gjord för att hålla länge, utan repor eller skador. Den tåliga designen är ett resultat av vår erfarenhet med många år i branschen. Handla din badtunna smidigt och enkelt online.


Få den levererad direkt hem till dörren! Då bör man förutom ett reningssystem även rengöra vattnet med ett klorfritt desinfektionsmedel. Produkten är nedbrytbar i naturen. Inga kompletterande produkter krävs. BADTUNNA UTAN FILTERSYSTEM Dag 1: Fyll badtunnan med vatten.


Om bad ska ske direkt, vänta med dosering till efter bad. Dag 4: Töm badtunnan och rengör karet. Saniklar Active Oxygen 200gr (5kg) - För klorfri desinfektion av din pool.


Varje puck väger 200g och utför samtidigt algkontroll, klarning och desinfektion. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...