måndag 11 september 2017

Dörrklocka

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Köp online eller i butik. Se alla erbjudanden och köp nu! Handla smidigt direkt i webshopen! Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.

En dörrklocka med kamera är perfekt om du vill kunna se vem som är utanför dörren innan du öppnar. Trådlös dörrklocka , eller ringklocka som det även kallas, finns i mängder olika utföranden. Placera tryckknappen på utsidan av dörren och basenheten på valfri plats i hemmet för att kunna höra när någon ringer på.


På de flesta modeller kan du välja mellan olika ljudsignaler eller melodier för att få en trevligare ton. En smart dörrklocka kan exempelvis ha en kameralins så du kan se dina besökare, och med tvåvägskommunikation kan du även höra och prata med dem - direkt från mobiltelefonen. Moderna dörrklockor med stor variation. Våra dörrklockor finns i många olika varianter och med många olika funktioner.


Om du är ute efter en trådlös dörrklocka har du hittat rätt hos elbutik. Vi erbjuder klassiska varumärken som till exempel Friedland och har noga valt ut dörrklockor för att kunna möta våra kunders specifika önskningar. Stort urval av Dörrklockor på HORNBACH.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Hos oss kan du hitta en dörrklocka med kamera från tillverkare som bland andra Yale Doorman och Ring. Elektromekanisk dörrklocka med tvåtons-signal.


Passande tryckknapp t. Dataprogram för att administrera ljudfiler ingår, USB anslutning till huvudenheten (USB-kabel ingår).

Huvudenheten drivs av tre AA-batterier (säljs separat), knappenheten drivs av ett 8LR932-batteri (ingår). Oavsett om du är ute efter en gammaldags dörrklocka till din sekelskiftesvilla eller en klassisk hasp till sommartorpets utedass, så tror vi att du har kommit helt rätt. Här hittar du allt från vackra wc-reglar, dörrstopp, kammarlås, portkläppar till wc-lås. Materialet vi erbjuder är oftast av förnicklad eller obehandlad mässing. Smart dörrklocka med kamera där du både får en notifiering i telefonen samtidigt som du kan se vem det är som ringer på dörren, vare sig du är hemma eller på distans.


Trådbundna dörrklockor med olika ringtoner. En trådbunden dörrklocka innebär att den till skillnad från trådlösa dörrklockor har en kabel mellan tryckknappen som sitter på utsidan bredvid dörren, och själva ringklockan eller högtalaren som sitter på insidan. Specialpris 34kr Ordinarie pris 42kr.


Lägg till i jämför. LMLR-7Plug-in dörrklocka. LMLT-7Tryckknapp till dörrklocka. Portabel dörrklocka med både ljud och ljus. Häng den på väggen och ta enkelt med den när du går ut i trädgården, till tvättstugan, garaget etc.


LED-indikator och justerbar volym upp till dB för att höras på långt håll. Tryckknapp (sändare) till trådlös ringklocka som drivs av kinetisk energi. Det innebär att tryckknappen konverterar tryckkraften från knappen till energi som ger en radiosignal till mottagaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...