fredag 1 september 2017

Magnogrip butik

Köp magnetarmband för hantverkare nu! Lite som att ha en tredje arm när du snickrar, och om det är nåt som är coolt så är det ju att ha tre armar. Fäst enkelt spikar och muttrar på ditt magnetiska armband. Ett smart handledsband med tre starka magneter som drar åt sig metallföremål.


Perfekt för spikar, skruvar och muttrar när du ska fixa i hemmet!

Du kommer aldrig mer behöva lägga ifrån dig hammaren för att leta efter spik. Magnetarmbandet passar alla. Alltid snabb leverans! Det finns säkert någon butik på nätet som eventuellt håller ett lägre pris än oss, och det är det priset vi jagar. Smart armband som har starka magneter som håller spikarna, skruvarna och annat som plockas upp av magneterna på plats.


Produkten används av både proffs och hemmafixare. Finns i tre olika färger som är rö svart. Arbetshandskar present.

En bra present för någon som gillar att arbeta med händerna. En present där man kan fästa spikar på handskar med hjälp av magneter. Tillbaka till produktkategori man. Vill du besöka en annan bra hemsida?


MagnoGrip, magnetisk armbånd i sort. DKK (inkl. moms) Hav altid søm og skruer lige ved hånden. Lagerstatus: På nærlager, levering. Det er et velkendt faktum, at søm og skruer gør absolut mest nytte inde i en væg. Med våra bekväma och smidiga skyddskläder och arbetskläder kan du arbeta säkert och skydda kroppen både i tuffa miljöer och mot väder och vind.


Utforska vårt breda utbud av skyddskläder och arbetskläder online eller besök din närmsta Ahlsell- butik. Med smarta, roliga och praktiska produkter får du mer ut av din fritid och din hobby. Hitta dina favoriter i ett brett sortiment med allt från saker till den nyblivna föräldern, till fiskeentusiasten, naturupplevaren, cyklisten eller trädgårdsfixaren.


Att spikar och skruvar gör absolut mest nytta inuti en vägg är ett välkänt faktum. Magnogrip Rød - dages returret. Men de som ofta slår och skruvar dessa spikar och skruvar så att de verkligen hamnar inuti väggar känner allt för väl till ett annat faktuDet är ett jäkla pill att hålla reda på dem medan man gör det!


Ska du ha dem i munnen?

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Bläddra bland vårt utbud av onödiga prylar du bara måste ha. Vi har nåt för alla! Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Personliga, roliga och unika presenter som kommer att göra succé på fars dag. Hitta enkelt er present genom att ta del av hundra unika presenttips åt far. Men de mennesker, der ofte arbejder med disse søm og skruer, så de virkelig havner i væggene, kender også alt for godt et andet faktuDet er et pokkers besvær at holde red. Genom att använda detta magnetiska armband vet du alltid exakt var någonstans du har dina hjälpmedel.


Att spika upp en list eller en tavla har aldrig gått smidigare. Tiden då vi höll spikarna i munnen eller i fickan är förbi. En julklapp som kan tänkas perfekt att följa upp med är magnogrip.


Ett armband som är magnetiskt och håller skruvar och andra föremål på plats. Ett givet val av adventskalender att ge till hemmafixaren som gärna skulle vilja ha mer verktyg i verktygslådan. Klicka på taggen för att se våra andra tips på adventskalendrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...