måndag 23 oktober 2017

Avfuktare torkrum test

Alla order med lagervaror som läggs innan 12. Undvik fukt- och mögelproblem i boendemiljö, förrå källare och på vinden! Nedan presenteras fyra högpresterande avfuktare som passar i olika situationer.


Fortsätt läsa för att finna en avfuktare som passar för ditt utrymme och dina behov. Uppdaterade Priser. Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren. En bra avfuktare kan hjälpa till att förbättra inomhusklimatet både för trivsels skull, men även för att minska risken för mögelangrepp och minimera uppvärmningskostnaderna för bostaden.


Vi har tagit en titt på de bästa luftavfuktarna på den svenska marknaden och sammanställt de som är bäst i test eller placerat sig bra i tester. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Funkar bra att torka tvätt om du kan få rummet hyfsat tätt.


Däremot ska man veta att det inte går lika fort som med torktumlare eller torkskåp. Du hittar ett brett sortiment med avfuktare för tvättstuga eller torkrum här på Polarpumpen. Har du huset eller lägenhet fylld med blöta kläder, lakan och handdukar efter varje gång du tvättar? Att låta tvätten lufttorka tar lång tid samtidigt som torktumlare sliter på kläderna.


Med en avfuktare från Wood’s kan du torka tvätten snabbt och skonsamt samtidigt som du avfuktar rummet! Torkrum i anslutning till den gemensamma tvättstugan är perfekt när större mängder tvätt ska torkas. Sverige Norge Suomi UK.


Torkrum har hög kapacitet och sliter inte på kläderna eftersom torkningen sker utan mekanisk påverkan och vid låg temperatur. Utrusta torkrummet med avfuktare och spara energi, tid och pengar. Dessutom så tar avfuktare upp väldigt lite plats, vilket självklart tillåter mer tvätt att hängas upp. Den typ av avfuktare som är lämplig för torkrum är av kondenstyp vilket innebär att aggregatet via en kompressor kyler ner processluften till den temperatur där vatten kondenserar.


Värmen som alstras i kompressorn avges tillsammans med avfuktad luft ut i torkrummet igen. Wood’s MDXär en liten och smidig avfuktare som får plats nästan överallt – även där utrymmet är begränsat. Test av avfuktare – Fullständiga och djupgående tester saknas Intresset och behovet av energieffektiva hushållsprodukter har ökat i takt med dyrare elpriser och inriktning emot miljöbesparing. Inte minst gäller detta avfuktare eftersom sådana ofta behövs för att trygga ett hälsosamt boende.


Avfuktare torkrum test

Nimo Luftavfuktare är effektiva, ekonomiska och ger absolut bästa torkresultat vid torkning av tvätt i torkrum eller torkskåp. Jämför priser på luftavfuktare. Vill du spara pengar?


Airgreen A 2Pro avfuktare är en robust sorptionsavfuktare för avfuktning av krypgrunder, fuktskadade källare och vindsutrymmen, men även för torkning av vattenskadade badrum, tvättstugor, torkrum , betongsulor m. När man har en större mängd kläder som skall torkas är torkrummet en oöverträffad lösning. Med hög kapacitet torkar kläderna utan mekanisk påverkan eller höga temperaturer. I vårt sortiment hittar du marknadens effektivaste och energisnålaste krypgrundsavfuktare. Enligt de test som finns så är även denna luftavfuktare väldigt energieffektiv, precis som sin storebror Woods ED50F så har denna en fantastisk avfuktningskapacitet.


DS28F är däremot en mindre kraftfullare version av bäst i test vinnaren ED50F och klarar endast av arbetsytor upp till 1kvm. Avfuktare har fler fördelar. Fukt i litet torkrum ? Om man inte skulle välja alternativet med avfuktare.


Textilierna torkas i låg temperatur, ca 30°C, som är både skonsam och energisnål. Vi har allt från, avfuktare till fläktar och övrig inredning. Används med slanganslutning, så vattentank behövs ej. Först och främst behöver du ett rum, en yta för ditt torkrum. Lämplig storlek är från 2-25m² med möjlighet att stänga till alla öppningar såsom dörrar och fönster.


Elanslutning krävs– antigen en 230V eller 400V beroende på vilken avfuktare man väljer. Och möjlighet att leda bort vattnet från avfuktaren. En luftavfuktare i tvättstugan kan ha avsetts som luftavfuktare bäst i test ,. Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten.


Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas. Den blev belönad med ”Bäst i test ! Lämplig för att avfukta i källare, torkrum , sommarstugor, husvagnar. Den låga temperaturen, ca 30º C, är både skonsam och energisnål. Det går endast åt 3-kWh per kg tvätt med en avfuktare från PODAB. Med A 155F sänker du dina energikostnader och höjer torkeffektiviteten.


Att avfukta istället för att torka med elvärme är en mycket energsisparande metod. Elbjörn avfuktare är mycket effektiva och är torkar även. Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt.


Hos oss hittar du även refiller, filter etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...