onsdag 25 oktober 2017

Avståndsmätare jakt test

Köp avståndsmätare för jakt här. Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Många avståndsmätare till låga priser.

Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Välkommen till Hemfint. Avståndsmätare är helt enkelt väldigt värdefulla i den typ av jakt där avstånden är längre. Här är några avståndsmätare för jakt som anses vara särskilt bra och prisvärda enligt de recensioner och tester som gjorts. Kahles Helia Range Finder (prisvärd handkikare med avståndsmätare ) – Pris: 13.


TEST Bushnell Sport 850. Kommentar: Den på engelska skrivna instruktionsboken är inte bra men det mycket enkla handhavandet med bara en knapp och inga inställningar gör ändå handhavandet enkelt.

Bra batterilucka och det enkla men gedigna skalet tål rejält med fukt. Optiken är varken bäst eller sämst i testen och förstorar bilden 4x. En perfekt avståndsmätare att ha med sig på jakten. Den mäter på avstånd upp till 600m beroende på hur högreflekterande föremålet är Till skillnad från föregångaren, 500m, mäter denna avståndet lite längre samt har en aning bättre glas som gör det lättare att använda även i lägre ljusförhållanden. Denna avståndsmätare fungerar bra i alla jakt -sammanhang i och med dess utformning.


Du behöver inte vara orolig för regn eller att den skulle ta skada om du behöver kasta den efter en ilsken älgtjur som kanske överraskar dig på passet. Svensk Jakt testar handkikare med avståndsmätare Premium. Handkikaren är ett av jägarens bästa hjälpmedel. Avstånds­mätaren är i vissa situationer oerhört värdefull.


Kombinationen är guld värd – om funktionen är god. Vi har testat åtta handkikare med avståndsmätare. Oberoende test av avståndsmätare. Magasinet Gör Det Själv är 1procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter.


Vår testredaktör undersöker vad som finns på marknaden, och handplockar själv alla de maskiner som han testar. De som deltar utsätts för exakt samma hårda test , som du kan ta del av i denna artikeln. Z-aim avståndsmätare.

Bäst i test och mycket uppskattad bland långhållsskyttar och jägare! En avståndsmätare som imponerar med mycket hög mätkapacitet och funktion! Då jag har en lång erfarenhet av denna avståndsmätare blir det mestadels mina egna erfarenheter och tankar som ligger till grund för varför den utsågs till specialaren i detta test , men resten av gänget var verkligen imponerade av den!


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Den är en pålitlig avståndsmätare som man kan snabbt använda genom att trycka på en knapp och få fram avståndet. Den har upp till 6x förstoring och kan mäta avstånd på upp till 6meter.


Carson Rangefinder 6M är ett bra alternativ för dig som letar efter en bra avståndsmätare med enkla funktioner. Den väger endast 1gram och förutom avståndsmätning bjuder den även på tre olika lägen. Oavsett om man befinner sig ute på jakt , på en välförtjänt golfrunda eller på ett annat sportevenemang, samt utför hantverksrelaterade jobb så kan en avståndsmätare komma väl till pass. Tredje medtoden, avståndsmätare , används vid tävlingar, jakt eller då vi skjuter på naturliga mål i terrängen (sten etc).


För att denna metod ska fungera bra krävs oftast en kvalitativ avståndsmätare , en avståndsmätare som ger ett tillräkligt korrekt avstånd för att du som skytt ska kunna träffa mået med första skottet. Kända och rekommenderade tillverkare av avståndsmätare är Bushnell, Nikon, Zeiss, Vortex. Vår expertis inom varje område gör att du som kund kan känna dig trygg när du handlar av oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...