tisdag 31 oktober 2017

Ip44 uttag utomhus

Eluttag för våtrum. TIMER JORDAD KAPSLAD DYGN. Grenuttagsset utomhus IP44.


Med ett grenuttag för utomhusbruk kan du koppla in flera belysningar till ett och samma uttag och med skarvsladden gör. Elektrisk materiel klassificeras med en sifferkod som anger vilket skydd en kapsling erbjuder, exempelvis IP46.

Julpynta utomhus – ge julen en. Om du sätter ihop en skarvsladd som ska användas i ett jordat uttag ,. Men är IPtillräckligt för lådan utomhus ? Den är ju ändå dammskyddad och spolsäker (minst minuters vatten voly1 liter per minut Tryck: kPa från m). Lådan är fortfarande IPdvs damm- och spoltät. Ström leds bättre i fuktiga miljöer än i torra.


Var därför uppmärksam när du är utomhus och använd bara uttag , sladdar och elektriska verktyg som är anpassade för utomhusbruk. IP-klass i simslåda?

Här får du tips om vad du behöver tänka på. Grendosan, förgreningen och skarvkabeln är IP44-klassade och godkända för utomhusbruk. Håller för det regn och annan nederbörd som kan förekomma. IP klassning innebär skydd mot inträngande föremål och vatten. Första siffran är föremål och där står för Minst 1mm i diameter.


Andra siffran IPxinnebär striltätt skydd mot vatten. Koppla in och styr motorvärmaruttag eller utomhusgranen från din telefon, dator eller padda, starta eller schemalägg ansluten utrustning direkt från soffan! Klarna Payment Widget. Kapslade strömbrytare och vägguttag utanpåliggande i falurött utförande från Norwesco. Produkten kan kompletteras med faluröd kabel och faluröda clips och även faluröd kopplingsdosa, se tillbehör.


Lämpligt för styrning av till exempel trädgårdsbelysning eftersom det är kapslingsklassat enligt IP44. Styr med fjärr eller med Telldus Znet Lite v2. Perfekt för trädgårdsbelysning och motorvärmare. Utanpåliggande jordat uttag. IP44-godkänt utanpåliggande vägguttag med jord och skruvplint.


IP: Spänning: 2V: Dokument.

Med appen kan du ställa in flera olika timers för kontakten och se till att dina eldrivna utomhussaker slår på och av sig själv när du vill. En praktisk funktion är att du kan ha separata timers för olika dagar. IP44-klassat uttag med utbytbar ram! Uttag med strömbrytare IP44.


Detta infällda vägguttag från Schneiders Exxact Primo-serie är godkänt för utomhusbruk och har jordade uttag med petskydd samt självstängande lock. Precis som med alla produkter i Exxact-serien kan ramen på detta uttag bytas ut mot någon av de många ramarna i Exxact-sortimentet. Park smart utestolpe med jordade uttag.


Styr eluttaget utomhus med en fjärrkontroll inomhus. Smögen är en dekorativ snäcka som är anpassad för utomhusbruk. När snäckan är tänd avger den ett behagligt och dekorativt ljus i trädgården, på altanen eller verandan. Snäckan tillverkad av polyresin och sandsten Levereras med svart kabel.


Ljuskälla ingår ej. Försök aldrig modifiera elkontakter för att de ska passa (ojordade, runda stickkontakter passar inte i jordade uttag ). Tänk också på att för många grenuttag kan orsaka överbelastning Låt gärna en elektriker installera fler vägguttag för att höja elsäkerheten och bekvämligheten i hemmet eller på arbetsplatsen. Med vredet på uttaget låser du fast stickproppen och sluter samtidigt strömmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...