tisdag 31 oktober 2017

Mäthjul pris

Mäthjul pris

Köp däcken hos Byt Hjul! Den har en tydlig analog display som visar meter och centimeter och som enkelt kan nollställas. Perfekt för mätning av längre sträckor. Stort hjul och teleskopshandtag vilket underlättar mätning i skog och mark. Räkneverk med nollställningsknapp.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. Ett utmärkt verktyg för att mäta kuperade områden och långa sträckor, 0. Mätaren är placerad vid handtaget för enkel avläsning. Mäthjulet är ihopvikbart för transport och försett med bärhandtag. MÄTHJUL PROFFS Pris.


Höj- och sänkbart handtag. Mäthjul med kraftigt gummihjul för ojämna underlag. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Stort utbud av mäthjul till rätt pris från varumärken som Bahco och Bosch.


Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser ! Utrustad med LCD-display och mäter med stor precision. Aluminiumhandtag med teleskopfunktion. Möjlighet att spara en mätning. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Produktbeskrivning. Ett lätthanterligt instrument för avståndsmätning med infällbart handtag så att mäthjulet tar mycket mindre plats vid transport. Om du fortsätter att surfa igenom våra sidor godkänner du användning av cookies.


Mäthjul pris

Se urval av Mätinstrument! Spara upp till på dina däck. Handla mätinstrument för många verksamheter hos Witre - vi har god kvalitet till bra pris. Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet.


Den analoga displayen visar sträckan i meter och centimeter. Plus 8SEK i fraktkostnad. Ett lätt mäthjul som står ut tack vare sin robusta och ergonomiska design. Precisionshjulet och precisionsräknaren garanterar exakta mätningar.


Mäthjul pris

Det har ett pistolgrepp med en integrerad bromsknapp som gör att hanteringen blir enkel. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Se vårt urval av inhalatorer här.


Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Boka tid online med lågprisgaranti! Utmärkt vid bygg- och lantbruksarbeten på kuperad mark. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa modeller från toppmärket Lamigo till mycket bra priser.


Mäthjul pris

Välkommen in med din beställning! Popularitet Pris lågt till högt Pris högt till lågt. Mätverket visar upp till 9. Spårgående mäthjul. Alltid med snabb leverans! Två rälshjul för bästa spårning på järnvägsräl.


Ihopfällbart handtag. Givare rak för Therma 1. Beställ idag, leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...