onsdag 22 november 2017

Agm batteri husbil

Agm batteri husbil

Upp till lägre pris hos oss! Beställ enkelt online idag. Vi har det du behöver och många modeller. Batterier till din husvagn eller husbil.


Vet du att din elutrustning förbrukar ca 40A per dygn behöver du ett 80Ah batteri. De är av typen AGM och används tydligen i första hand till reservkraft vid. Dels startbatterier och dels AGM batterier samt Gel- batterier.


Startbatterier är till för att skapa hög ström under kort tid vilket just behövs vid motorstart. Medan AGM och gel batterier är så kallade bodelsbatterier. Ekonomi och användning avgör vilken typ av batteri du behöver till din husbil. Helt underhållsfria är de inte men de kräver i varje fall ingen vätskepåfyllning. Ovansidan på ett sådant batteri är slät och någon vätskepåfyllning vare sig kan eller skall ske.


AGM - batterier , av de flesta kallade för underhållsfria. Däremot kräver dessa moderna batterier moderna batteriladdare. I vår webshop hittar du ett stort utbud av batterier och laddare. Hos oss finner du även batteri till hörapparat, kamera, mobiltelefon, gps m. Hittar du inte batteriet du söker så hör av dig till oss så fixar vi fram det.


De klarar i allmänhet 7-år om de är rätt skötta. RA-serien består av ventilreglerade blybatterier ( AGM ) som passar för både standby och cykliska applikationer och är helt underhållsfritt. Vid beställninng innan kl 17. Generatoren går og via ebl, så ledningsmotstanden mellom ebl og batteri vil føre til noe bedre ladning om en kobler solar direkte til batteri. Fordelen ved å koble via ebl er for enkelte utgaver at en oppnår lading av bilbatteri.


Agm batteri husbil

Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. AGM gel batterier som är utvecklade för fordon med särskilda krav på prestanda. De har en god cyklisk stabilität, låg självurladdning, hög energitäthet och god kall-start kapacitet.


Absolut underhållsfria. Populärt underhållsfritt AGM batteri med bra prestanda och livslängd. Vi erbjuder den bästa kvaliteten och bästa priser. Tack vare den minimala självurladdningen och underhållsfria konstruktionen passar det perfekt för säsongsanvändning. Fri och snabb leverans.


Agm batteri husbil

Husbilens batterityp. Som husbilsägare (och även husvagnsägare) kan du stöta på olika typer av batterier. AGM - och Gel- batterier är så kallade bodelsbatterier. Detta batteriet marknasförs som världen starkaste startbatteri. Optimas startbatterier har AGM spiralceller, och uppfanns av den amerikanska militären.


Med andra ord så har deras AGM – teknik designats och patenterats för att klara av allt från explosioner till pansarskott. Fördelar med detta batteriet ? Det har även letat sig fram till och lite av ett buzz word inom service och industri. AGM batterier hyllas för sin robusthet, uthållighet, prisvärdhet och listan över deras positiva egenskaper kan göras lång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...