torsdag 30 november 2017

Antennkabel 15 m

Fri frakt vid köp över 5kr. Välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Massvis med prissänka produkter. Se alla grymma deals och köp här! Antennkabel och kontakter.

Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi. Få hjälp i butiken eller kundtjänsten med en av våra 7HiFi passionerade medarbetare. Hos MediaMarkt hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Köp online eller hämta i varuhus inom minuter. Ta del av vårt stora sortiment!


Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanti för bra service. Teknisk information Bli medlem i dag Gör som nästan miljoner andra och ta del av erbjudanden samt. Byggbranschens nöjdaste kunder.

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Stora byggvaruhus med Drive-in. Svart ProduktbeskrivningDenna F- antennkabel passar för anslutning av enheter, såsom satellitantenner, till din TV eller avkodare. Mer info Ställ en fråga om produkten. HF-tät koaxialkabel.


Dubbelskärmad med aluminiumfolie och skärmstrumpa. Hane (plugg) till hona (jack). Finns i flera varianter. Kabeln kan också användas för att förlänga en befintlig kabel.


Alla skarvar är förseglade med krympslang. Relaterade produkter. Ledare av syrefri koppar. Utrustad med avstörningsferriter. Skärmdämpning: dB.


Det du kan behöva är en antennförstärkare ifall du behöver starkare signal och ett delningsfilter och en antennförgrening om du vill dela signalen till flera TV-apparater. Förlängningskabel 3.

AUX förlängning Meter lång svart m. Behöver du nätverkskabel ? På NetOnNet hittar du allt du behöver i de längder som krävs. Beställ direkt online eller hämta i din närmaste lagershop. Vårt avslöjande test av antennkablar. Vi har testat ett antal antennkablar från diverse varuhus och filmat resultatet.


Här är våra avslöjande filmer som visar hur dåliga en del kablar är på att göra det de skall, nämligen att skicka tv-signaler från ett ställe till ett annat. Anslutningarna är nickelpläterade. Andra kunder köpte ocks å. Lägg till i inköpslistan. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...