fredag 10 november 2017

Ctek batteriladdare 6 volt

Ctek batteriladdare 6 volt

Bekanta dig med vårt stora utbud på vår hemsida! Välkommen och fynda! Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Utrustad med automatisk underhållsladdning och flera smarta lägen för snabb laddning!


Upp till lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag. Hos oss handlar du alla 6V Ctekladdare fraktfritt - din batterispecialist på nätet! Tidigare XC 800) 6V är en helautomatisk 4-stegsladdare på 8A. Genom att fortsätta använda ctek.


Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bra användarupplevelse. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Stort utbud av laddare.


Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr. CTEK :s laddare tillhör de absolut bästa batteriladdarna på marknaden idag. I den här kategorin hittar du de laddare som är till för voltsbatterier. BATTERILADDARE XC 0. Följ batteriets hälsa på ett enkelt sätt med denna unika och smarta Bluetooth-spårningsenhet från CTEK ! Har du en liknande? Vi har ett brett sortiment av batteriladdare för alla applikationer från kända varumärken.


Helautomatisk laddare för MC, ATV, snöskoter, gräsklippare etc. Vi har alltid fri frakt och inga övriga avgifter, full returrätt i hela dagar. Vi har batteriladdare för bilbatterier av alla typer, alltid med prisgaranti.


Ctek batteriladdare 6 volt

Och eftersom du kan hålla laddaren permanent ansluten i underhållsläget är du alltid redo att bege dig ut på vägen. CTEK utvecklar och tillverkar batteriladdare för alla typer av blysyrabatterier för både privat och professionell användning. Med CTEKs starka innovatörsförmåga har en spjutspetsteknologi utvecklats med ett flertal patenterade funktioner och egenskaper som gör CTEKs batteriladdare och tillbehör unika. Proffsladdare för 12V batterier.


Elanslutning volt : 230: Kapacitet Ah: - 200: Laddström Amp: 10: Mått LxBxH. Lägg till i shoppinglistan. Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg. Fri frakt och leverans nästa dag. Här hittar du ett stort sortiment av bilbatteriladdare, CTEK -laddare, verktygsbatterier, laptopbatterier, mobilbatterier och olika specialbatterier.


Ctek batteriladdare 6 volt

Vi erbjuder prisvärda laddare från svenska CTEK likväl som från EXIDE och andra välkända leverantörer. Volt 6V - Spänning AC 220–240VAC. Kontakta gärna oss om du är osäker eller har några frågor när du skall köpa bilbatteriladdare eller andra laddare. Helt automatisk batteriladdare (laddar, underhåller och rekonditionerar bil- och motorcykelbatterier).


Underhållsladdning 2–160Ah. Den har även inbyggd temperaturkompensering som löser detta helt automatiskt! Kan ladda upp batterier med oslagbar p restanda även från riktigt urladdade och skiktade blybatterier från 1. Köpguide volts batteriladdare Köp en säker laddare. Te x så är alla CTEK laddarna i testet gnistfria, felkopplingssäkra och kortsultningssäkra. CTEK Zafir är en kompakt och lättanvänd fyrstegsladdare som kan ladda 2-Ah V. Spara 10-Kampanj.


Ctek batteriladdare 6 volt

Det här är en liten och lätt laddare som laddar alla typer av - volts blybatterier. Batteriladdare volt. Den är godkänd för utomhusbruk, gnistfri och skyddad mot kortslutning och polvändning. Dessutom laddar den även tomma batterier. Levereras med polklämmor och snabbkontakter.


LITHIUM XS är en batteriladdare som styrs av en avancerad mikroprocessor och som är speciellt konstruerad för att ladda och underhålla litiumjärnfosfatbatterier (LiFePO4) — och maximera deras prestanda och livslängd. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt. Jämför priser på CTEK MXS 5. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...