måndag 6 november 2017

Mascot arbetskläder

Mascot - Allt inom Arbetskläder. Vi har ett komplett sortiment av kvalitetsarbetskläder med priser som passar alla. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att fixa i hemmet. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Leverans på tre till sju dagar. Hög kvalitet och komfort. Säkra betalningsmetoder. Medarbetarna går till jobbet i Danmark, Vietnam, Tyskland och andra länder med en och samma strävan: Att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja världens bästa arbetskläder och skyddsskor.


Mascot arbetskläder

Om du vill handla i vår webbutik måste du välja att göra det via en av våra distributörer. Använd sökformuläret ovan för att hitta din distributör. Personlig service och snabb leverans!


MASCOT säljer endast genom distributörer. Slitstarka arbetsbyxor för allt slags arbete. Billiga- arbetskläder. Men det räcker inte att det är hög kvalitet.


Ribbstickning i krage och ärmar. De angivna GRANIT reservdelarna är inte originaldelar. Alla priser är angivna i Kr. Varor tillgängliga så långt lagret räcker. Stort Urval till Vettiga Priser Köp Online Här.


Quiltfoder kan tas bort med blixtlås och användas separat - har ficka med kardborreband. Stängning med blixtlås och vindskydd med tryckknappar. Hammarstroppen är justerbar. Benficka med lock och kardborreband. Knäfickorna är justerbara.


Mascot arbetskläder

Manschetter med tryckknappsjustering. Resår och veck i ryggen. Ventilation under ärmarna. Ryggen är förlängd. Blixtlåsficka under vindskydd. Bröstfickormed lock och dolda tryckknappar.


Vi designar egna arbetskläder som vi tillverkar i egna fabriker i Vietnam och Laos. Arbetsbyxa med ergonomisk formade byxben. Arbetskläder från en yrkesbutik Att ha rätt typ av arbets- eller yrkeskläder när man jobbar är oerhört viktigt, både när det gäller komfort och säkerhet.


Många av oss arbetar på platser där vi till exempel hanterar tunga objekt eller där vi delar arbetsyta med maskiner. Tumstocksfickan är förstärkt. Andas, vindtät och vattenavvisande.


I MASCOTs huvudkatalog hittar du aktuella produkter och information om t. Mycket slitstark och samtidigt flexibel. Kan användas till olika typer av hammare. Materialet är slitstarkt och böjligt.


Mascot arbetskläder

Vi har marknadens bredaste sortiment och levererar Byggmaterial av högsta kvalitet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...