fredag 17 november 2017

Nivågivare vatten

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Från våra leverantörer KSR Kuebler, WIKA och Valco erbjuder vi topp- och bottenmonterade nivågivare med kontinuerlig utsignal för övervakning av vätskor. Givarna används bland annat vid brunnar, vattenkraftverk, ballastmätning och hydraultankar.


Nivåvakt för en konstant nivåkontroll. Wallox erbjuder ett brett sortiment av nivåvakter och andra mätinstrument för att matcha dina behov och syften. Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Nivågivare.

Genom att ständigt övervaka nivån i dina cisterner kan du kontrollera den senaste periodens åtgång samt när du behöver beställa nytt drivmedel. Med en nivågivare har du alltid kontroll över nivån och kan i god tid reglera mängden vätska i behållare. Av rostfritt stål, passar samtliga instrumentfabrikat. Levereras komplett med monteringsfläns och packningar.


Kan användas till både bränsle och vatten (inte septitank). Isolerad och 2-polig, vilket gör att det inte blir spänningar i tanken. Nivågivare med dränkbar trycksond i rostfritt stål för mätning i kärl där tryckuttag i botten inte önskas eller är möjligt. Mätområde: 0-1ohm.


Till exempel pumpgropar, dammar, plasttankar mm.

Ett mätvärde blir aldrig mer exakt än det givaren klarar av att leverera. Trådlös nivågivare med med upp till 2m räckvidd och enkel installation med skruvar på toppen av tanken eller med gängad adapter. Ett akustiskt larm när tanknivån är låg (inställbar). NIVÅGIVARE FLYTANDE MEDIER : Behöver du nivåmätning i flytande material ? Inom vattenteknik eller andra flytande medier som saltvatten, syror. Då finner du det här.


Bränsletankmätare WEMA NMEA. Tankmätare Gobius Pro 1. Vattentankmätare WEMA. En av världens största tillverkare av energieffektiva pumpar och pumplösningar inom VVS, VA och Industri.


Välkommen till vår värld! Kaffemaskiner, tvättmaskiner och diskmaskiner har nivågivare för att exakt kunna styra den vattenmängd som behövs för transaktionen. Dessutom utfärdas varningar av en sensor när till exempel kaffebryggarens pressbehållare är full eller när inget vatten har gått in i tvättmaskinen när själva tvättprocessen startar.


SQUEALER nivågivare 100m kabel. Nivåmätning av vätskor som tex vatten , fett, olja, petroleum. För oljor, vatten eller kemikalier. C, maxtryck bar.


När vattnet är för lågt i min gamle Golf så blinkar det rött och då är det dags att dutta i lite vatten.

Har försökt spola in med vatten från en sportflaska från båda hållen och vicka på torktumlaren men inget mer kommer ut. Vi har tre nivågivare på vår tank. Den består väl bara av två metallbleck som får kontakt när det finns vatten mellan.


Därför jag misstänker strul med givaren. Skulle felet ligga på kretskort eller kablar borde det hända mer konstant. Jag slängde i en flaska med lite vatten i tanken, med ett snöre genom brunnens hål.


Tog en pinne och mätte tankens djup. La en bräda på marken där jag har markerat - M har en knut på snöret och drar tills flaskan lättar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...