torsdag 23 november 2017

Termometer med app

Massvis med prissänka produkter. Se alla grymma deals och köp här! Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online!


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Elektronisk termometer är enkel app att mäta inomhus-och utomhustemperatur i old school stil.

För att kunna köra den här appen måste användaren aktivera nätverksanslutning och platstjänster. Appen laddar du ner gratis (sök Cloudbbq) och med denna installerad får du en visuell guidning på hur du parkopplar din termometer med din telefon. Du kan lägga in egna temperaturer med namn på vad det larmet gäller (ex: Brisket grader eller i klartext “Ta ut Pulled pork grader”). Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhustemperatur genom att de har en extra utomhusgivare.


Välj om du vill ha en givare som är ansluten via en sladd som du exempelvis hänger ut genom fönstret eller om det ska vara en trådlös givare som enkelt skruvas fast på väggen. Det medföljer två stycken mätnålar, och ramen runt termometern är magnetisk för undvika att sladdarna till mätnålarna trasslar sig vid förvaring. Fjärravläsning av temperatur via GSM och 3G.


Vi har lösningar som ger dig rätt temperaturvärde genom att du skickar en fråga via SMS, kontrollerar aktuell temperatur i en app eller övervakar temperaturen via datorns webläsare.

Upplev full kontroll över grillningen och uppnå perfekta resultat. Gastromax Orthex kan också styras med en app, men är till skillnad från Thermowire även försedd med en dosa med display. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Delbetala i upp till månader. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Bluetoothtermometer med tillhörande app. Termometrar och väderstationer. Programmerade temperaturinställningar för olika typer av kött.


Lättanvänd APP för IOS samt Android. Avläsning via Bluetooth. Med en praktisk magnetisk sladduppsamlare för att få ordning och reda på sladdarna. Oavsett hur erfaren man är så är det svårt att få till den perfekta stekgraden om man inte har en termometer.


Med termometern har du full kontroll. Utöver att du följer köttets exakta kärntemperatur kan du också se när köttet är redo för servering. Du väljer bara vilken typ av kött du vill tillaga och önskad temperatur, så kommer appen att ge dig en överblick över förberedelsen.


Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss!

Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning.


Enkelt, smart och tillförlitligt. Skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott. Temperaturmätare - IR-termometrar och värmekameror. Med en temperaturmätare mäter du yttemperatur på avstånd. Perfekt om du vill hitta köldbryggor, värmeläckage, fuktproblem, bristfällig isolering och liknande i byggnader utan att göra ett ingrepp.


Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser. Det spelar ingen roll om du är ett självutnämnt grillproffs eller nybörjare – alla har nytta av en bra termometer och timer. Om du letar efter det bästa och smartaste kan Webers appanslutna termometer iGrill vara svaret för dig. Från enkla analoga termometrar till avancerade väderstationer med uppgifter om temperatur, nederbörd och mycket mer.


Om du till exempel väljer Netatmo, kan du kombinera väderstationen med tillbehör som regnmätare och vindmätare i samma serie och sedan ansluta dina enheter till mobilen för att hålla koll även när du inte är hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...