måndag 4 december 2017

Avståndsmätare laser leica

I vårt breda sortiment av proffsverktyg hittar du verktyg för den etablerade hemmafixaren. Milwaukee, Festool m. Würth har verktyg för allt. Inget krångel - beställ idag och hämta imorgon.


Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment.

Returnera, ångra ett köp? Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Leica Disto Där en avståndsmätare med kompakt design. Avståndsmätaren klarar att mäta avstånd upp till 1meter med en noggrannhet på ±mm. Den har skyddsklass IP5 vilket innebär att den klarar att utsättas för tuffa förhållanden.


Enkel att använda - vem som helst kan mäta avstånd och ytor. Tydliga siffror på liggande belyst display.

En avståndsmätare från Leica med Bluetooth i en tålig och vattentät konstruktion. Utrustad med färgskärm och digital målsökare som direkt hittar mätpunkter som du ser direkt i displayen. Självklart mäter även denna avståndsmätare area, ytor, volymer, pythagoras mm.


Med spårning är det möjligt att bestämma de största och minsta avstånden utan problem. Behöver du mäta en sträcka eller ett projekt passar en avståndsmätare perfekt, ska du istället inreda ett rum eller ett hus kommer en krysslaser göra ditt liv enklare. Vi har även rotationslaser för proffsarbeten samt mängder av stativ för att enkelt få lasern i rätt position. Dess mätkapacitet är upp till meter.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. En laseravståndsmätare ska först och främst vara exakt.


Alla lasermätarna har därför testats på både och meter på två olika underlag. Avvikelserna har lagts ihop och bedömts. En del avståndsmätare kan mer än att bara mäta. Delbetala i upp till månader.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.

Det är bra för dig och bra för miljön. Stort utbud av kvalitativa maskiner, verktyg och material för hemmafixaren. Mätinstrument, Laseravståndsmätare, Sladdlös, fr.


Alla mätpunkter registreras i en DXF-fil som planritning, skiss eller 3D-data. Jämför priser på Leica Geosystems Disto D2. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Den digitala klockan i avståndsmätaren mäter sedan tiden det tar för strålen att studsa tillbaka och räknar utifrån detta ut avståndet till objektet med en noggrannhet ned till ± 0. Här hittar du bygglaser, anläggningslaser, avståndsmätare och rotationslaser. I vårt sortiment har vi bland annat produkter från BOSCH och Topcon för dig som ställer riktigt höga krav på kvalitet, prestanda och egenskaper. När det är viktigt att det blir precis rätt har vi lasern för dig. Den ger fantastisk precision samtidigt som du har händerna fria till själva jobbet.


Om du behöver utöka räckvidden på ditt laserpass, titta närmare på våra laserdetektorer. En annan smarting är avståndsmätaren som mäter läng höj area, volym och vinklar med stor noggrannhet. Vid jaktformer som ställer stora krav på skyttet är de extremt värdefulla, speciellt då avstånden är långa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...