tisdag 19 december 2017

Bosch lasermätare

Bosch lasermätare

Maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att fixa i hemmet. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. VVS-delar från oss.


Bosch lasermätare

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Streama Bosch på Viaplay. Brett utbud med serier, filmer och barnens favoriter! Njut av filmer i högsta kvalitet, livesport och populära serier på Viaplay.


Professionella avståndsmätningar med kompakt design och intuitiv användning. Användargränssnitt med enknappshantering gör mätningarna enkla och intuitiva. Passar i fickan för snabba avståndsmätningar tack vare kompakt design.


AutoSum för snabb, enkel och bekväm längdberäkning. Mer produktinformationer Visa mindre. Zamo lasermätare från Bosch är utrustade med modern laserteknik och levererar mätresultat med högsta exakthet och tillförlitlighet.


Den nya versionen innehåller måttban hjul och linjeadaptrar för många olika användningstyper. Nu kan du mäta ännu mer – avstån fristående föremål, kurvade ytor, textil och områden. På BAUHAUS hittar du enklare modeller för hemmafixaren samt robusta och mer exakta lasermätare för proffs och yrkesmän. Lasermätare används för mycket noggrann och smidig mätning.


Bosch lasermätare

Du hittar mängder av lasermätare från välkända märken som Bosch , Dewalt och Makita hos BAUHAUS. Om du letar efter en lasermätare som är praktisk att använda, som inkluderar bra funktioner och som är mångfunktionell bör du ta dig en närmare titt på denna modell från Bosch. Denna mindre och mycket lätta lasermätare är perfekt för avstånd på upp till meter.


Lägg i varukorgen TOPCON. Jämför priser på Laserinstrument. Hitta bästa pris på 5produkter från Bosch , Dewalt, Leica Geosystems och fler.


Bygga nytt, renovera, tapetsera, hänga tavlor – de olika laserpassen passar till såväl enkla som avancerade uppgifter. En krysslaser använder du när du vill ha både vertikala och horisontala linjer projicerade. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv!


Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. De bästa priserna online. Spara pengar på nätet här!


Digital lasermätare PLR av hög kvalitet för ditt projekt. Uthållig Högsta säkerhetsstandard Perfekta resultat. Liten och kompakt laseravståndsmätareEn ISO-certifierad mätare som är enkel att använda och har en storlek för att passa alla arbetsbyxfickor. Skyddad mot damm, stänk och stötar vilket gör den perfekt att använda på byggarbetsplatsen. Med ett enkelt knapptryck får du fram resultatet som visas på den tydligt avläsbara displayen.


Teknisk informationMått(LxBxH): 105x41x24. Zamo kan också integreras med tre praktiska, Bosch -patenterade adaptrar för en mängd olika projekt: en hjuladapter, ett måttband och en linjeadapter. För enkel hantering kan verktyget användas intuitivt tack vare enknappstryckning, bekvämt mäta avstånd inomhus på upp till m och beräkna ytor för projekt och målning, tapetsering, mätning för möbler, hyllor eller konst. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Bosch Zamo III används för att mäta avstånd och beräkna ytor.


Bosch lasermätare

Perfekt när du ska beräkna materialåtgång vid byggnation och renovering, t. Det går mycket snabbare och blir mer exakt med en lasermätare än det blir med tumstock och måttband. Mätaren är liten och smidig att ta med i fickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...