måndag 25 december 2017

Braun termometer

Braun termometer

Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Более 6брендов и тысячи продуктов по уходу за кожей, волосами и для макияжа. Быстрая доставка и Ваши любимые продукты по лучшим ценам - только на LOOKFANTASTIC. Beställ hem eller hämta i ditt närmaste varuhus redan idag!


Braun termometer

Fri frakt vid köp över 5kr. Välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Den har febervägledning med ljudfunktion som hjälper till att indikera temperaturnivån med flera ljudsignaler.


Termometern kan användas i munnen, under armen eller i ändtarmen och läser av temperaturen på sekunder. Ett pip bekräftar att avläsningen är klar och du ser temperaturen tydligt på en LCD-display. Flexibel termometer med en mjuk spets. Metoden kan låta osäker men våra mätresultat blev lika tillförlitliga som med andra sorters termometrar. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Braun termometer

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Här hittar du olika modeller av febertermometrar. Braun Forehead thermometer Out of Stock. Termometrarna som mäter i örat är extra populära och låter dig mäta temperaturen på ett enkelt sätt, även på små barn.


Läs mer om respektive termometer för att få koll på olika funktioner etc. Massvis med prissänka produkter. Se alla grymma deals och köp här! Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Besök en av våra butiker!


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Se vårt stora utbud och våra låga priser på Braun-produkter. Tydlig LCD-display som är lätt att läsa. Hitta din Termometer och se handboken gratis eller ställ din fråga till andra produktägare. Den ThermoScan örontermometer känner av temperaturen inne i hörselgången.


Detta innebär att även föräldrar till barn som inte kan säkert hålla en termometer under deras tunga fortfarande kan avgöra om deras barn har feber. Febertermometern har en smart åldersinställningsfunktion som gör det lätt att avgöra normal- till febertemperatur hos små barn så väl som vuxna. Beröringsfri termometer som ger en snabb indikation vid förhöjd temperatur. Tyst läge tillsammans med ett mätavstånd på upp till fem centimeter gör termometern perfekt även på sovande barn.


Termometern mäter hudtemperaturen via infraröd belysning och ger därefter en färgkodad temperaturangivelse. Mätområde: 34-4°C. Detta då klinisk forskning visar att definitionen av feber förändras i takt med att nyfödda växer och blir lite större barn och att barn växer och blir vuxna. Det som är normal temperatur hos en 4-åring kan vara feber hos en nyfödd. Du kan mäta på pannan eller utan att vidröra huden alls.


Snabb och enkel att använda. Den lilla skärmen visar temperaturen och termometern har en ljudsignal som indikerar feber under mätning. För att minska risken för bakterieöverföring använd de medföljande, hygieniska engångsfiltren. Temperaturområde: 34°C-42°C.


Braun termometer

CAPiDi VAB- termometer är en infraröd pannterm Visa mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...