måndag 11 december 2017

Dykrör givare

Vi har oslagbara priser! Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar. Finns i olika längder. Dykrör i rostfritt stål. Olika temperaturer ger olika motståndstal.

Pt 500- givare har därmed en högre upplösning på temperaturen samt en lägre energiförbrukning än exempelvis Pt 100- givare vid t. Temperaturgivarna är även godkända att användas utan dykrör. Med kabelförskruvning. Insticksgivare för dykrör. Inklusive gänga och klammer. Avsedd att monteras i fläktkonvektorer och mindre kanaler.


Denna typ av tempgivare är väldigt exakta, kalibrerade i fabrik. Dyktempgivare med dykrör TEAT LU TEAT LU dyktemperaturgivare, 4-20mA eller 0-10V, för mätning av temperatur i vätska för kyla och värme.

TEAT PT1temperatur givare för mätning av värme eller kyla i vätska eller luft. Dykgivaren levereras med dykrör i rostfritt stål (AT 80). Vid mätning i vätska måste givaren monteras i dykrör. Teknisk info Max driftstemperatur: 90: Tryckklass: PN10: Material: Mässing: Purmo. Kulventil med öppning för direkt mätning med givare.


Certifierade återförsäljare som förser stort utbud av olika slags reservdelar. SIEMENS Dahl vvs butik e-handel DahlCenter VVS-Produkter VA-Produkter. Det syrafasta dykröret DR-90W i rostfritt stål kan beställas separat. För givare diameter 18mm. Skicka e-post till.


Givare avsedd att monteras i ett dykrör. Montage i böj är alltid att föredra. Dykgivarna är konstruerade för hög noggrannhet och finns tillgängliga med eller utan dykrör. Listpris: 32SEK. Lägg till i kundvagn.


Reglering och begränsning av framledningstemperaturen. Begränsning av returtemperaturen.

Anslutningsklämmorna är tillgängliga efter borttagning av locket. Rostfritt dykrör (Thermowell) för montering av termometer eller temperatursensor i jästank. Passar jästankar med NWgänga.


Utförande i mässing med låsning för givaren. T=30mm eller 150mm. Aktiv givare (0V) för temperaturmätning i rör- och luftapplikationer. Anliggningsskena och spiral VISA GÖM Ladda ner. Innehåller en sond av.


Användningsområde Värmesystem, Kylsystem. Klicka för att zooma. Beställ idag, leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...