onsdag 27 december 2017

Eluttag england adapter

Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanti för bra service. Vi finns där för dig! Samt dagar returrätt! Batterier till det mesta! För en aktiv fritid – året om.


Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Reseadapter som låter dig använda produkter med europeiska kontakter i bl. SKROSS Europe to UK passar dig som reser till Storbritannien eller andra länder med samma typ av vägguttag, t. Irlan Malta, Malaysia och Singapore. I England används elektricitet med växelspänningen 2Volt som har frekvensen Hz.


Om du åker till England på tjänsteresa får du 6kr i traktamente varje dag och då kan du gott och väl köpa dig en adapter eller USB-laddare för pengarna. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet.

De flesta elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, men en del enklare arbeten får du utföra själv, om du har kunskap om hur du ska göra. Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. För att till exempel kunna ladda din telefon eller använda hårtorken behöver du en adapter då eluttagen ser annorlunda ut i Storbritannien än i Skandinavien. Du kan köpa adapters på de största brittiska flygplatserna samt kedjor som Boots.


Endast avsedd för resor och ej avsedd för permanent bruk. Mycket smart konstruktion som gör den ofarlig och lätt att använda. För att ha med den på resan till England krävs bara en reseadapter som byter kontakten. Spänningen låg där tidigare men nu har den höjts till närmare 2V. Höjningen påverkar inte vanlig elektronik.


Har man en svensk kontakt som är konstruerad att klara 250V, även kallad europlugg – typ C eller F på illustrationen – behöver man oftast inte en adapter om man ska resa inom Europa, till vissa delar i Sydafrika, Ryssland eller flera länder i Nordafrika och Sydamerika. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Eluttag , vägguttag och stickkontakter i England. Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Englan samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker England. Den typ eller de typer av eluttag som används i England är och Typ G, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 2V respektive Hz.


I Sverige använder vi eluttag av typen och Typ C, sedan är vår standardspänning är 2V och vår standardfrekvens Hz. Ifall ni reser runt i Europa är det viktigt att veta vilka eluttag som finns i de olika länderna så att man inte står med en urladdad telefon och en dator utan batteri.

Kontroller därför innan ni åker i väg till något land i Europa vilka olika eluttag som används. London i april och införskaffar då några eladaptrar som behövs för deras eluttag. Nu läste jag att även Cypern har andra eluttag än vi i Sverige. Köp Starkström online på kjell. Här ser man vilken sorts eluttag det är här i Skottland.


Här kommer några tips på vad jag personligen rekommenderar att ta med på en skottlandstripp. Tänk lager på lager. Väder och temperatur ändras.


Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...