tisdag 5 december 2017

Enummerbanken

Användarnamn: - Spara mitt användarnamn: Lösenord: Användning av personuppgifter. På den här sidan hittar du länk till E-nummerbanken. Eftersom teknikutvecklingen är snabb inom vissa delområden så krävs det ett kontinuerligt underhåll av strukturen i banken för att den hela tiden ska kunna möta marknadens krav.


E-nummerbanken är uppdelad i huvudgrupper, listor och nummerserier enligt ett väl genomtänkt system. För att hitta det du söker skriver du antingen ett sökord i sökrutan eller gör selektering i nedanstående listförteckning. De två första siffrorna i ett E-nummer anger vilken lista numret tillhör. Listsystemet är baserat på produkttyp.


Sveriges Elgrossister, SEG, är branschorganisationen för elgrossisterna i Sverige. Här hittar du information om alla produkter i E-nummerbanken. Under rubriken Sök E-nummer hittar du alla godkända tillsatser. Här kan du också se vad en tillsats i ett livsmedel heter och vad den används till.


Enummerbanken

Här får du personlig hjälp med dina ärenden. Detta är en lista över E-nummer och namnet på tillsatsen. Inga avgifter och fria uttag. Signera direkt med e -legitimation. Låt pengarna växa hos oss.


Prisfilen är anpassad till de flesta affärs- och kalkylprogram som finns för branschen. E nummerbanken : SEG invigde sina nya lokaler. SEG har under en tid tittat på olika alternativ till den administrationsplattform de idag arbetar i och slutligen föll valet på VVS Informations lösning.


SSG Standarder omfattas av lagen om upphovsrätt. Föreningen har idag medlemsföretag. RGF, Svenska Rörgrossistföreningen VVS leder dig rätt!


PDM-gruppen är gemensam för SEG ( e-nummerbanken ) och VVS info (RSK-databasen). Genom ett nära samarbete ges förutsättningar för en kontinuerlig kunskapsöverföring mellan branscherna men också möjligheten att definiera produktinformationen på ett liknande sätt (standardiserat) för byggtekniska installationsprodukter. Lämplig för er som vill läsa in grossistprisfilen i ert affärssystem och för er som tar emot leverantörsfakturor via EDI. I priset ingår kvartalsvisa uppdateringar av hela prisfilen.


En del av dem är sådant du redan har i ditt kök, till exempel bakpulver (E45 E5eller E503). Kabelskyddsprodukter för el, tele och data består av kabelskyddsrör inkl. SEG har fem medlemsföretag med en sammanlagd omsättning omkring miljarder kronor. Elgrossisternas viktigaste kundgrupper är elinstallatörer, industri och offentlig sektor. SEG administrerar elgrossisternas gemensamma produktdatabas, E-nummerbanken.


En förädlad grossistprisfil som är främst avsedd för kalkylering. Ett system för eBVD och två vägar för faktainsaml­ing – Våra företag kan fortsatt använda våra branschdatabaser som källa för produktinformation samtidigt som vi enas om ett gemensamt utdataformat där den som efterfrågar också kan hämta sin unika eBVD-deklaration ur eBVD-systemet,berättar Hans Karlsson, VD VVS Information Data som förvaltar RSK-databasen. Här kan du själv söka fram vilken tillsats som ligger bakom ett E-nummer och exempel på i vilka livsmedel den får användas.


Hur ska jag rapportera mina djur? I Sverige handlar det om Finfo, RSK-databasen och E-nummerbanken. Dessa databaser utökas nu och får ökad kapacitet så att även ETIM-information kan läggas in för varje artikel. Det är sedan leverantörernas själva som ansvarar för att ta fram den nya information som ska läggas in i databaserna. Hans är relativt förtrogen med verksamheten inom VVS-Information då ett flertal projekt drivits tillsammans mellan VVS-Information och SEG.


Tilsætningsstoffer er en stor gruppe af meget forskellige stoffer med hver sin egenskab. Nogle tilsætningsstoffer kan fx give brød evnen til at holde længere, give vingummi en bestemt farve eller smag eller gøre suppe mere tyktflydende. En ny v Ulf Timerdahl, börjar i augusti för att leda arbetet med utvecklingen av verksamheten.


VVS-Informations nuvarande vd Ulf Jonson fortsätter i bolaget, men ska fortsättningsvis fokusera på RSK-databasen. Systemet kan installeras både vid nyproduktion eller kompletteras via renoveringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...