torsdag 28 december 2017

Fibertekniker jobb

Fibertekniker jobb

Mer än tusen lediga platser på Mitula. Sök efter nya Fibertekniker-jobb. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 36. Sverige och utomlands.


Fibertekniker jobb

Lediga Fibertekniker jobb på Indeed. Som fibertekniker får du uppdragen tilldelade och du ansvarar för avrapportering på respektive uppdrag. Med avrapportering menas att du klarskriver med rätt koder, korrekta underlag och. Sök och hitta drömjobbet nu! Vi gör det enklare för dig att söka jobb.


Att arbeta som fibertekniker i teamet innebär bl. Vem är du: Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt.


Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Alla Fibertekniker jobb i Stockholms kommun. Om tjänsten Du kommer i första hand bygga fastighetsnät men arbetsuppgifterna kan variera med arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning mm. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid.


Svenska fibertekniker har en internationell arbetsmarknad. Efter utbildningen ska du bland annat ha kompetenser för att: självständigt arbeta i den fiberoptiska strukturen och reflektera över uppkomna problem och tekniska lösningar på ett sätt som leder vidare till professionell utveckling i yrkesrollen. Optotekniker är expert på bredbandsbyggnad.


Fibertekniker jobb

Arbetar du som fibertekniker och känner dig redo för en ny utmaning? Om tjänsten Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning mm. Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som har jobbat några år som fibertekniker och vill fortsätta utvecklas i din roll i ett större bolag.


Du läser och tolkar skarvscheman och övrig teknisk dokumentation samt säkerställer att policys, lagstiftning och rutiner följs. Bravura söker nu fibertekniker med varierande erfarenhet till ett spännande uppdrag hos Black Box i Luleå! Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. Virksomheden får adgang til dine personlige oplysninger samt CV, så de kan kontakte dig, hvis de i fremtiden har et job , der matcher dine kompetencer. Du giver også virksomheden mulighed for at kontakte dig, hvis de i fremtiden har et job , der matcher dine kompetencer.


Kringdata som är ledande inom fiberoptik söker personal till sin Inkopplingsgrupp som fortsätter växa och utvecklas! Du som söker är en social och serviceinriktad person då daglig kundkontakt ingår i arbetet. Du uppvisar en god social förmåga och vill vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet.


Du är certifierad fibertekniker eller har motsvarande kompentens genom tidigare arbetslivserfarenhet. Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillkommer även skrivande av egenkontroller och dagböcker som är minst lika viktiga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hudiksvall som finns hos. Medellöner för detta yrke och andra inom Installation, drift, underhåll, samt annan nyttig statistik. Lönestatistik för Fibertekniker gör att du enkelt ser om du har rätt lön.


Du kommer arbeta i en projektgrupp som driver ett eller fler projekt framåt. Tempot är högt och du bör som person vara självgående och kompetent med de flesta ledningsägarens nät. Detta är ett företag som kommer erbjuda många varierande arbetsuppgifter som fibersvetsning, fiberblåsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning mm.


För kunds räkning söker vi nu flera erfarna fibertekniker. Vi söker en fibertekniker som är del i ett team av personer. Teknikern kommer jobba i Älvdalen för fiberinstallation av fiberstamnät och fiberinstallation i villor. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, lyhörd och stresstålig.


Det kan vara allt från jobb i villor, radhusområden, hyreshus, andra lokaler och områdesnät. Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Du kommer att arbeta med förläggning av fiber och alla tillhörande moment, som bland annat installation, felsökning, fiberblåsning, och fibersvetsning.


Du arbetar i väl fungerande team och du blir en viktig del av dessa. Blacklink Networks internutbildar löpande sin personal och har även löpande kompetensutveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...