torsdag 14 december 2017

Magnetisk laddare iphone

Magnetisk laddare iphone

Stort utbud av laddare till alla iPh modeller. Noggrant testad och renoverad för garanterad kvalitet. Renoverade mobiler i toppskick. Gratis mån garanti. Snabb leverans 1-dygn.


Betala enkelt med Svea Ekonomi, Faktura dagar, delbetalning, kontokort. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Dessutom minskar de skadorna på din USB-port genom att förhindra att laddaren sätts i och dras ut flera gånger om dagen. Nu har det japanska tillbehörsföretaget MPOW presenterat en magnetisk.


Levereras inom 1-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Visa alla produkter från. Textilklädd kabel med magnetisk kontakt och löstagbar adapter. Fördelen är att adaptern och kabeln delar på sig tex om man snubblar över kabeln. Minskar risken att kontakten bryts eller att enheten faller i golvet.


Magnetisk laddare iphone

För laddning och synkronisering. Swappie erbjuder alltid mobiler till fantastiska priser, med månaders Swappie Garanti. Idealisk för hem, kontor och resor. Att ladda din mobil har aldrig varit enklare.


Denna adapter kopplas sedan snabbt, enkelt och säkert till den magnetiska laddkabeln som snabbt kopplas in och laddar din mobil! Laddaren fäster man helt enkelt på baksidan. Standard Qi trådlös laddning är på 5W. Alla telefoner som laddas med Qi trådlös laddning kan laddas med 5W, och alla Qi laddare kan ladda med 5W. W blir den minsta gemensamma nämnaren för trådlös laddning.


Här hittar du erbjudanden på laddare och kablar. Trött på att fumla i mörker efter att få in din laddare i mobilen? När man använder sig av de löstagbara anslutningarna så kan du låta laddaren sitta kvar i din laddningsport, det gör att du inte sliter lika mycket på porten och du enkelt kan ansluta laddaren med magneten när du behöver. Därmed har den också svårare vid att hoppa av laddningen. Den magnetiska funktionen hjälper med att koppla ihop din laddare när du är nära.


OBS: Ghost Cover är ej kompatibel med trådlös laddning. Enheten har en elegant design och utrustad med en laddindikator. Du kan byta kabelkontakt snabbt och enkelt för att ladda dina olika enheter. Däribland hittar vi Quick Charge 2. En av de största fördelarna, förutom magnetladdningen, är att laddaren är dubbelsidig. Först och främst är trådlösa laddare , även kallad Qi- laddare , framtiden när det kommer till trådlös laddning.


Orsaken är att du kan ladda flera enheter samtidigt. Ett mobilskal eller ett plånboksfodral skyddar mobilen, samtidigt som det är både snyggt och praktiskt. Ghost Cover är det tunna och lätta skalet i polykarbonatkant som har ytstruktur i läderimitation. Ghost Cover kan enkelt fästas på vilken magnetisk yta som helst tack vare sin inbyggda och ultralätta metallplatta. Den passar till enheter med Micro USB, Type-C eller 8-pin gränssnitt.


Det här är en otroligt enkel och diskret lösning för bilen från tillbehörstillverkaren Satechi. Magnetic attraction. Som namnet antyder sätter vi fast telefonen i hållaren med en magnet. Två små magnetiska brickor, en större och en mindre, följer med i paketet. Du följer sedan enkelt samma mönster för att.


Magnetisk laddare iphone

Beställ före kl 14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...