torsdag 18 januari 2018

Apparatdosa

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Grönmarkerad apparatdosa är avsedd för lättregelväggar med enkel gipsskiva, mm. För dubbelgips, mm Lägg till i inköpslistan.


Andra kunder köpte också. KOPPLINGSDOSA GRÖN. Försedd med teleskopiskt självjusterande ring.

Apparatdosa hittar du hos Elbutik. Komplettering med lösa stutsar för och 20mm rör är möjlig på alla sidorna. En apparatdosa , apparatlåda eller kopplingsdosa som ska sitta utomhus kommer att få utstå fler påfrestningar och med det så krävs en högre IP-klass.


IP-klassen beskriver produktens kapacitet att stå emot vatten, damm, fukt och annat som kan tränga in i dosan. Kopplingsdosa och apparatdosa har också olika användningsområden. Se till att välja en apparatdosa eller kopplingsdosa med rätt höjd beroende på om väggen den ska monteras i har enkelgips eller dubbelgips.


Om låga vägguttag ska monteras måste en så kallad 5- apparatdosa som har mer utrymme användas och vid montage av infällda 3-vägsuttag används en dubbeldosa. Utrustning som en apparatdosa och helt vanliga eldosor avgör var i ditt hem du kan placera lampor och använda elektriska apparater.

En genomtänkt placering innebär att du slipper riskera att snubbla över fula förlängningssladdar. När det gäller el måste man tänka efter lite som hemmafixare. Sitter dosan för djupt monterad justerar sig fästringen automatiskt upp till mm. Infälld dosa för väggar med enkelgips.


Har du frågor kring våra produkter? Du kanske hittar svaret på vår nya sida: Vanliga frågor. Logga in för att se prisuppgifter. Leverantörer som Elko, Etman, Schneider Electric.


Rimligen är det ingen säkerhetsrisk att använda apparatdosa som kopplingsdito. Det blir inte mycket luft mellan men om jag inte minns fel så går det. Justerbar fästning för apparaterna. Dosor för infälld installation i skivväggar med tillbehör.


Lättinstallerad minidownlight med hög kvalitet och smidiga snabbplintar. Bestyckade med multichipdiod 5W. Spridningsvinkel 75°. Snabbplintar med möjlighet till vidarekoppling. Hög finish i vit finstruktur.


Tillverkad i aluminium.

Lämplig att använda vid både för nyinstallation och utbyte av gamla. Kända märken som Etmans blådosa, Schneider Electric, elko och många fler. Köp Koppling, dosor, lister online på kjell. Från den 1:a januari gäller en ny prislista.


Nya prislistan finns att ladda ner från IN och vår hemsida. Våra kabelleverantörer aviserar nu ytterligare prisjustering till februari, pga höjda råvarupriser. Med stutsar för 16- och mm-rör, vid dubbelgips används stycken förhöjningsringar. Med diameter mm och stycken ingångar. Utrustad med monteringsplatta och framtagen för infällt montage.


Fästring kan justeras med upp till mm höjd för att eliminera distansringar. SubCategory MP bolagen Industri AB. För infällt montage av strömbrytare och vägguttag.


Fästringen kan justeras upp till mm höjd för att eliminera distansring. Stutsavastånd från framkant mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...