onsdag 17 januari 2018

Bläddringsbar pdf gratis

Börja med att upprätta ett baskonto – vilket är gratis. När det är klart går det att lägga upp filer. Varje pdf får en unik länk, som kan delas med alla som ska komma åt filerna. Att göra så att pdf :er blir bläddringsbara som i en bok.


Bläddringsbar pdf gratis

Calameo är användbart för exempelvis föreningsblad. Ett exempel på detta hittar du här på hemsidan under ”Släktforskning” och ”Personrapport för min far, Einar”. Själva rapporten har skapats av släktforskningsprogrammet MacFamilyTre och var från början i scrollningsbart pdf -format. Publicera trycksaker elegant och blixtsnabbt på nätet.


MagNet ePaper blädderbar PDF fungerar på alla datorer och mobilapparater. Sedan loggar man in och laddar upp pdf filer som man vill ha i snygg bläddringsbar format. Man kan också välja att filer man laddar upp ska vara privata, men då måste den som ska titta på dem veta exakt adress och filerna indexeras inte vid sökning. Tjänsten finns i två utförande, gratis och betald version. SmallPDF är en molnbaserad gratis PDF -redigerare, vilket innebär att den kan användas via vilken enhet som helst med en webbläsare.


Bläddringsbar pdf gratis

Den använder ett förenklat gränssnitt för att göra det enkelt att redigera eller lägga till text, samt teckningar eller bilder. Bläddringsbara kataloger, årsredovisningar, tidningar och andra trycksaker på din hemsida. Presentera era kataloger,.


Med en bläddringsbar PDF får du enkelt ut trycksaker online, som ger läsaren känslan av att sitta med ett tryckt exemplar. ToxicMags bläddringsbara katalog skiljer sig från mängden och vänder sig till alla branscher och verksamheter, där man har ett behov av att få ut sina redan befintliga tryckinvesteringar på Internet. Digitala Publikationer - blädderbara PDFer. Välkommen till Sidvisning! Du levererar innehållet som en högupplöst PDF -fil till oss och du får tillbaka en färdig bläddringsbar webb- och mobilversion med just de egenskaper du önskar Bläddringsbar pdf gratis.


Bläddringsbar pdf gratis

Hur gör man snygga bläddringsbara pdf filer och visar dem så som stora. Ladda ned kostnadsfria Acrobat Reader DC, den enda pdf -läsaren där du kan läsa, söka, skriva ut och interagera med nästan alla typer av pdf :er. Bullzip Pdf Printer 7. Låter dig skapa pdf -filer.


Programmet lägger sig som en extra skrivare i dina övriga program, men istället för att skriva ut dokumentet på papper så skapar det en pdf -fil av det. Innehåller lite fler inställningar än exempelvis pdf995. Textalk Weblisher låter dig digitalisera dina trycksaker och skapa blädderbara pdf :er och andra webbpublikationer.


Prova verktyget, helt kostnadsfritt! Lär dig skapa ifyllbara pdf -formulär med Adobe Acrobat DC. Registrera dig för en kostnadsfri testperiod och börja konvertera inskannade pappersblanketter och digitala formulär till ifyllbara pdf -dokument. Issuu – bläddringsbara PDF:er.


FLIPSNACK Med FlipSnack kan du ladda upp en PDF , JPG eller JPEG-fil och konvertera den till en blädderbar bok. Gratis och mycket enkelt. Det finns en version för lärare som heter edu.


Pdf -filer är utmärkta för att hantera webbsidor, dokument och bilder och andra saker som du vill kunna distribuera i vetskap om att mottagaren kan läsa dem i oförändrat skick. De finns överallt i dag, och det är enkelt att skapa dem om du har ett modernt operativsystem som Windows. Komprimera PDF -filer i fyra enkla steg.


Minska storleken på stora filer för att enkelt dela och förvara dem. Gör allt som du kan göra i Acrobat Reader samt skapa, skydda, konvertera och redigera egna PDF -filer med en gratis 7-dagars provperiod. Du kan fortsätta att visa PDF -filer när provperioden är slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...