måndag 29 januari 2018

Bredbandskollen

Bredbandskollen behöver din hjälp! Vi vill göra den ännu lättare att använda och skapa mer nytta för er användare. För att hitta de bästa lösningarna vill vi gärna höra dina åsikter. Alla mobila mätningar som görs via appen.


Om du får ett mätresultat som du inte är nöjd med är. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Använd webbmätning på din dator och våra mätappar i din mobiltelefon. Tjänsten ger dig möjlighet att säkerställa att du faktiskt får den hastighet du betalat för från din internetleverantör. Om avvikelsen är betydande hjälper en felsökarguide dig att utesluta vanliga fel med din egen utrustning. Internethastighet – testa ditt bredband.


Oavsett om du surfar med 4G, fiber eller DSL är hastigheten på bredbandet oftast den viktigaste faktorn när det gäller hur nöjd du är med ditt bredband. Hitta billigaste bredbandet. Det unika med bredband som produkt är att utbud och pris kan variera mellan olika adresser. För att se vilka bredband du kan få, hur hög hastighet som är möjligt och hur mycket det kostar, behöver du söka på en exakt adress.


Comhem-routern fungerar (jag har provat med en grannes dator).

Testa hur snabbt ditt internet och bredband är med detta speed test. Kan det finnas något samband mellan mina datorer som spökar? Vi anger våra hastigheter i intervaller, där vi beskriver den lägsta och den högsta hastighet som ditt abonnemang ska hantera vid trådbunden uppkoppling mellan dator och router. Information om fiber.


Om du vill ha ett riktigt, riktigt snabbt och stabilt bredband ska du skaffa bredband med fiber. Då får du tillgång till den allra senaste tekniken inom bredband och ett blixtsnabbt internet. Verktyg för att kontrollera vilken hastighet bredbandet har för att skicka och ta emot data. Min fundering var varför det kan det diffa så mycket mellan de två. Och på det svarar jag huh?


Där kan man snabbt och enkelt testa hastigheten på sitt fasta och mobila bredband. Här kan du se driftinformation och felsöka ditt bredband. Jämför priser på bredband via fiber. Sajten jämför sedan detta mot de resultat du får på mätningen och ger dig därefter råd och tips kring vad du kan göra för att bättra på hastigheten – om det nu är så att den är i underkant för vad du betalar för. Den svenska klassikern när det gäller hastighetstester heter bredbandskollen och drivs av.


Tjänsten är gratis och det behövs ingen installation på datorn. Allt är helt webbaserat och det är väldigt enkelt att testa sin bredbandsuppkoppling. Den visar bland annat vad din hastighet duger till. Med hjälp av bredbandskollen kan du även testa hastigheten på din mobiltelefon och surfplatta om du vill.


Vi har fast bredband från Com Hem och telefoni för alla behov.

Tele2-kund och samtidigt blir bredbandskund hos Com Hem så bjuder vi på startavgiften (3kr). Dessutom visar vi hur du själv kan får fram denna information om bredbandskoll på din egna hemsida om du önskar. Du kan självklart göra testet för andra sorters bredband också så du ser vilken hastighet du surfar med även på andra typer av uppkopplingar. Det kan även vara av intresse att slänga ett öga på vår artikel om olika gratistjänster för att mäta hastighet på bredband.


Det finns dock flera andra sajter som gör samma sak, till exempel Speedtest. Upplägget är det samma. Surfa in på sidan och klicka på Starta testet (OBS! Inte Start Now som syns först!) så får du veta hur snabb uppkoppling du har.


Windows 10-appen som avslöjar hur snabbt du surfar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...