onsdag 24 januari 2018

Elektrisk båtmotor 24v

Tyst och stark elektrisk båtmotor på 24V. Drivs med 24V-spänning (batterier ingår ej). Motorn har ett teleskophandtag och skaftet är justerbart i höjdled för att anpassas efter olika båttyper. Skaftet är dessutom vinklingsbart.


Frontmonterad utombordsmotor som styrs med trådlös fjärrkontroll. Motorn drar dig fram genom vattnet och är mer kursstabil i låg fart jämfört med en aktermonterad båtmotor.

Du kan fiska effektivare och tystare. Motorn har en tydlig LED-display på ovansidan som ger dig full kontroll över batteriets status. Fästplatta för snabbt montage. Elektriskt båtmotor för sötvattensbruk.


Endura Cär för dig som söker riktigt hög kvalitet! Den aktermonterade båtmotorn går tystare och svalare än samtliga på marknaden så att du kan få en fridfull fisketur. Brett utbud av eldrivna båtmotorer med hög kvalitet till fabrikspriser. Köp billigt online med fri frakt på alla elektriska utombordsmotorer.


Bra för miljön och nästan ljudlös framdrivning av båten, perfekt vid till exempel trollingfiske.

Artikeln om att välja rätt elmotor är ett utdrag ur temat. Vill du läsa resten av artiklarna, om bland annat olika typer av batterier, hur man jämför effekten mellan bensin- och elmotorer, erfarenheter från att montera elinombordare i en segelbåt och ett reportage om den banbrytande svenska elbåten. En elektrisk motor konverterar elektrisk energi till mekanisk rörelseenergi.


Det finns flera sorters elmotorer, men principen för dem alla är att man får motorn att rotera med magnetism. Det går att göra elmotorer extremt små och det är relativt vanligt med elektriska utombordare. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Kraftig elektrisk båtmotor 86LBS Volt Fabriksny elmotor till kampanjpris. Inbyggd batteriindikator.


Nu med 3-bladig propeller. Ej i lager - Kontakta oss angående leverans Info Boka. Minnkota elektrisk båtmotor ger lägre strömförbrukning. V till 24V för laddning av batteri.


Tålighet – om den är anpassad för saltvatten. Mindre motorutsläpp innebär en renare miljö. Därefter finns motorer i olika storlekar som behöver dimensioneras på vilken båt som den ska användas på. MotorGuide elektriske trollingmotorene kjent for høy kvalitet blant erfarne konkurransefiskere så vel som. För denna elektriska båtmotor rekommenderar vi ett batteri med 1amp.


Den erforderliga spänningen är V, med ett 1amp batteri fungerar motorn till timmar. Upptäck fördelarna med en elektrisk båtmotor för Minnkota.

Passar alla MinnKota 12V, 24V 36V motorer. Utombordsmotorn drivs med valfritt 24V batteri, eller två stycken. Ungefärlig maxhastighet med NRS-86X elektriska båtmotor är 1knop baserat på en båt på. Minn Kota Traxxis 80lb 24v Maximizer 42.


I år har vi utvecklat motorer, styrdon för snipor och segelbåtar. Läs mer om fördelarna här. Vi hjälpter dig med ditt köp av elektrisk båtmotor ! Våra Deep Sea elektriska utombordsmotorer erbjuder utmärkt värde för pengarna för en ekologisk utombordsmotor. Det är också tyst och därför ett bra val för fiske! Elutombordare ePropulsions elektriska båtmotorer.


Spirit elutombordare 1kw.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...