fredag 26 januari 2018

Elskåp jula

Köp Elskåp hos Conrad. Se vårt urval av inhalatorer här. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Säkringar 5-pk 290.


Universalnyckel för el och vvs-relaterade arbeten!

Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Bra priser, stort utbu fri frakt och öppet köp.


Din elbutik online. BAUHAUS sortiment av normcentraler, säkringar och proppskåp. Här finner du allt från jordfelsbrytare till den enklaste säkringen.


Porslinsäkringar, automatsäkringar och den gamla standardens säkringar finns i denna kategori. Vi vill göra det enkelt för dig att skydda din cykel, din väska, innehållet i förrådet – ja, allt som kan skyddas med hjälp av ett lås.

Du hittar alla slags lås på Biltema - dörrlås, kombinationslås, hänglås, låscylinder och låshus, samt låstillbehör som brytskött och cylinderskruv. Här hittar du både färdiga elcentraler och lösa komponenter för att bygga en ny normcentral eller utöka en befintlig. Våra centraler och normkapslingar finns i flera storlekar beroende på hur många grupper elinstallationen består av.


Vinda i robust utförande med stadiga plåtsarger. Monterad på stabilt, pulverlackerat stålstativ med ergonomiskt hangrepp av plast. IPför utomhusbruk och i kvadratsutförande, för att klara även de tuffaste påfrestningarna. Krannycklar, rörbockningsverktyg och andra VVS-verktyg.


Hitta rätt elcentral hos Elbutik. Fri frakt vid beställning över 2. Bland våra gångjärn kan du välja mellan modeller för olika ändamål. Med rejäla hakgångjärn monterar du större objekt som grindar och dörrar. Våra mätarskåp tillverkas i mm aluminiumplåt och varmförzinkad plåt, vilket ger stadiga och gedigna produkter. Mätarskåp för utanpåliggande montage.


IP2 vilket är minsta krav för mätarskåp placerad på stolpe. Delbetala i upp till månader. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Moduler byggs enligt ett standardiserat mått. Därför fungerar det att blanda moduler av olika fabrikat i samma central.


En enmodulsbredd är 1mm. En tremodulsbredd är 5mm. Exempel: en automatsäkring tar upp en modul i bredd (1mm), medan en fyrpolig jordfels­brytare tar upp fyra moduler i bredd (mm). Vår sökfunktion är det snabbaste sättet att hitta information om våra produkter.


På Biltema finns massor av el för hemmet : element, infravärme och ett stort utbud av prisvärda sladdar, grenkontakter och timers m. Gångjärn tillför en grundläggande men viktig funktion till din dörr eller grind. Beroende på utförande kan du behöva ett hakgång-, kantgång- eller ledgångsjärn för att öppna och stänga portar av olika slag. Trekantsnyckel PG 3(12mm) passar till elmätarskåp, vattenutkast.


Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...