fredag 12 januari 2018

Elvinsch liten

Vi säljer ATV vinschar från kända varumärken som warn, bronco och supervinch! Stort sortiment av elvinschar till låga priser. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Välkommen till Hemfint. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Elvinsch för montering på ATV etc. Motordriven in- och utmatning. Planetväxel och frikopplingsbar wiretrumma. Med kraftig krok och wirestyrning med rullar. Drivs med V bilbatteri.


Vinshen får EJ användas för vertikala lyft. Monteringsbeslag medföljer. Mobil 12v elvinsch.

Vinschen kallas också “båtvinsch” da den drivs på ett liten 12v båtbatteri. Hamrons motordrivna V-vinsch är framtagen för båtägare som frekvent sjösätter båten. Genom att underlätta momentet att ta upp båten är den ett optimalt val för dig som inte har en permanent båtplats, eller för dig som åker land och rike runt för att fiska och trolla i olika vatten. För montering på t. Kopplingen ger möjlighet att frikoppla och dra ut vajern för hand. Vinschar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.


Vi har vinschen du behöver för garaget, verkstaden eller bil- och båttrailern. Här hittar du elektrisk vinsch med motor och manuell handvinsch som du kompletterar med vinschvajer eller vinschband. I samarbete med internationellt erkända producenter och distributörer, tillsammans med en god kundservice samt konkurrenskraftiga priser, har elvinsch.


Sverige för industri och privata. Tveka inte kontakta oss. Lägg i varukorgen FORANKRA. Gratis att använda! Enormt sortiment, billigt. Faktura utan avgift. Verktygsboden har ett brett utbud av elvinschar.


PMH Eldrivna vinschar finns i kapaciteter från 1kg till ton. Fogelsta ber dig att acceptera användarvillkoren för denna webbplats, integritetspolicy och användningen av cookies.

Vinscharna finns i en mängd olika utförande och med kapaciteter från 1kg till ton. Hej Jag letar efter en liten enkel elvinch som jag kan använda till att hissa upp ett vagnshjul med blockljus på, i taket på mitt uterum. Den behöver inte orka mer än ca kg, och bara lyfta några meter.


Finns det någon här på detta fantastiska forum som har några bra förslag, på en sådan. Vinsch för tillfällig montering på bil, pickup, släp eller via en medföljande platta för fasthakning på dragkrok. Konstruerat för att dra lättare laster, kommer denna vinsch hjälper dig att flytta mer material på kortare tid än tidigare. Vi erbjuder ett brett sortiment av vinsch 12V som lämpar sig för bärgandet av både små och större fordon.


Den låga självvikten som de besitter möjliggör bärgandet av mindre fordon som t. Vinschar i aluminium är normalt att föredra på en segelbåt där snabbhet är essentiellt, som vid tävlingssegling. I gengäld behöver vinschar i lättviktsmaterial servas lite oftare, men för kappseglaren är det i regel värt utbytet i hastighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...