torsdag 18 januari 2018

Frostvakt rusta

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Lämplig för både torra och fuktiga utrymmen som pumphus, förrå matkällare eller garage.


Funktionsområde mellan 0–10°C med reglerbar termostat upp till 75°C samt överhettningsskydd. Reglerad termostat vilket innebär att frostvakten slår på när den är inkopplad och att du själv väljer temperaturen.

Frostvakt med enkel temperaturreglering. Liten och kompakt frostvakt som förhindrar frost i mindre utrymmen, såsom källare, pumprum och förråd m. Inbyggt överhettningsskydd. Den har även ett inbyggt överhettningsskydd. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här.


Vi har även en så kallad frostvakt som är perfekt i sommarstugor och andra utrymmen där du inte vistas men vill ha en minimitemperatur så att vatten inte vatten fryser i ledningarna. Om du snabbt vill få upp temperaturen i ett rum gör en byggfläkt susen. Nästan allt för livet hemma.

På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Med ett brett sortiment inom inredning, trädgår jul, DIY (Do It Yourself), förbrukning och fritid erbjuder vi det mesta du kan tänkas behöva för hemmet och livet hemma. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement, konvektorelement och många fler. Gratis att använda! Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Skapa din favoritplats på balkongen eller i trädgården med hjälp av Rustas sortiment.


Forma en personlig oas med utekrukor och trädgårdsprydnader eller varför inte ny trall på balkongen? Med hjälp av våra insynskyd glasräcken, parasoller eller paviljonger kan du njuta av din uteplats oavsett väder. Har ett gammalt element nu som värmer konstant, vattnet i 300l hydroforen var varmt när jag tappade ur lite.


Termostaten går att ställa in som frostvakt. Ställ in fläkten så att den går igång när temperaturen sjunker under ett visst gradtal. Samma frostvakt fungerar som en fläkt som cirkulerar luften under sommaren och ger ett jämnare klimat. Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment.


Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB!

Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Oljefyllda element för underhållsfri värme i ditt hem. Hos oss kan du välja mellan portabla eller väggmonterade modeller. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Här hittar du det mesta som behövs till ett hemtrevligt och praktiskt hem.


Oavsett om du letar efter praktisk förvaring, nya köksredskap till köket, en bra dammsugare, ett skönt tyngdtäcke eller snygg inredning att förnya hemmet med finns det här tillsammans med många andra smarta prylar och lösningar som underlättar vardagen och gör hemmet till en trivsam plats där det är lätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...