onsdag 24 januari 2018

Jaktradio 155 test

Jaktradio 155 test

Du hittar jaktradio 1MHz hos Widforss. Detta är den billigaste jaktradion i detta test, den kan inte riktigt konkurrera med vinnarna i testet, men det är fortfarande en väldigt bra radio som kommer att göra sitt jobb. Tillverkaren har använt sig av den senaste tekniken när de har tillverkat denna kompakta och stryktåliga radio.


Funderar du eller hela jaktlaget på en ny 1MHz jaktradio till höstens jakter, så tror vi att valet blir lättare efter att ni läst vårt test. Drifttidstest: Alla apparaterna var fulladdade när vi började testet och alla batterierna hade laddats och tömts fem gånger innan för att vakna från eventuell tillverkningsvila. Batteritid och räckvidd är bättre än någonsin – men några modeller når inte upp till angiven fukttålighet.


I varje fall funktions­ mässigt. Vi har testat nio jaktradio ­apparater för 1MHz-bandet. Perfekt för dig som vill ha den bästa jaktradion helt enkelt.


Jaktradio 155 test

Lafayette DC1Smart är bäst i test på grund av bra lju lång batteritid och många smarta funktioner. Liten jaktradio 1med hög kvalitet. I Sverige får man använda två frekvenser för jaktbruk.


Det handlar om radioapparater för och 1MHz-bandet. Eftersom det sistnämnda är vanligast så testar vi nio radioapparater för 1MHz-bandet i olika prisklasser. De är utrustade med olika grader av teknik för att passa olika plånböcker och användarprofiler. V åra jaktradioapparater blir bara bättre med åren. Zodiac Team Pro Waterproof 1Rosa.


Handhavandet är mycket enkelt med stora belysta knappar och stor grafisk display. Hillman 1har tre års garanti. Några saker är extra viktigt när du väljer jaktradio. Här testas jaktradioapparater och med all information du behöver inför köpet. Letar du efter jaktradio test 1? Lättorienterad meny med nyttiga funktioner jägaren behöver.


Kanalpassning tillåter bevakning av aktivitet på flera kanaler samtidigt. Hunter Fhar lång batteritid och räckvidd. Det finns alltid förespråkare som bestämt rekommenderar den ena eller den andra, men det finns både för och nackdelar oavsett val.


Jaktradio 155 test

Vid 1MHz får man bra räckvidd och ljudegenskaper i de flesta sammanhang. ProHunt D5 1MHz , är trots sin lilla storlek en jaktradio att räkna med. Den har många värdefulla funktioner för den kräsne jägaren ute i vildmarken. Just den här modellen är kombinerad med både digitala funktioner och analoga funktioner.


När du jagar i Sverige används antingen 31- eller 1MHz-bandet, och om du jagar med flera jaktlag finns risken att du behöver två olika apparater. Det första du måste ta ställning till är vilken frekvens du ska ha på din nya jaktradio , 1:a eller en 31:a. Oftast har du inte möjlighet att vålja vad du vill själv utan är tvungen att anpassa dig till vad de i ditt jaktlag använder för frekvens. En vattentät jaktradio med enkel meny på Svenska, Norska, Finska och Engelska. Själv när jag köpte en radio 1:a så blev det en Lafayette, helt enkelt pga av att den är varken för stor eller liten, utan lagom.


Lafayette Smart är enkel att hantera och har definitivt lyft jaktradion till en ny nivå. Enl en köpes annons så letar jag efter en Lafayette DC- 1Micro! Men det verkar hopplöst Jag är så sjukt nöjd med denna radion förutom att den pajat nu! ALLA hör mig och jag hör alla och kanonljud! Kanalindelningen för jaktradio 1Mhz ser vid första anblick inte helt intuitiv ut.


Detta beror på att vissa frekvenser tilldelats i efterhan och man har valt att inte döpa om tidigare kanaler för att undvika förvirring. Jaktkanaler 1Mhz. Tänk på att vissa äldre modeller endast har jaktkanaler (kanal och 2).


Jaktradio 155 test

Glapp i kontakter osv är dessvärre inte ovanligt. Annars är skogsantennens stora fördel att antennen kommer upp ovanför kroppen när man bär den i fickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...